ΑΛΜΥΡΟΣ

Στη μάχη των δημοτικών εκλογών

στη-μάχη-των-δημοτικών-εκλογών-537512

Στη μάχη των δημοτικών εκλογών στον Αλμυρό θα κατέβει η Λαϊκή Συσπείρωση, διεκδικώντας την ψήφο των πολιτών. Για τη ΛΑΣ Αλμυρού, η μάχη για την τοπική αυτοδιοίκηση, παίρνει χαρακτηριστικά πολιτικής μάχης, όπως διεμήνυσε ο επικεφαλής της παράταξης Σάββας Τσόγκας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τον απολογισμό των πεπραγμένων της Λαϊκής Συσπείρωσης.

«Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ανεξάρτητοι δεν υπάρχουν, όλοι έχουν πολιτικές θέσεις και σύμφωνα με αυτές πορεύονται. Όλοι είναι κομματικά στελέχη, που πριν τις εκλογές θέλουν να πετάξουν την κομματική προβιά για να εφαρμόσουν στη συνέχεια την πολιτική των καθοδηγητών τους.

Να αναρωτηθούμε πάνω στο τι Δήμαρχο θέλουμε. Θέλουμε Δήμαρχο για λουλούδια ή θέλουμε Δήμαρχο και Δημοτική Αρχή αγωνιστική – διεκδικητική, κοντά στο δημότη», έθεσε το πλαίσιο της μάχης ο κ. Τσόγκας.

Αναφερόμενος στη δράση της ΛΑΣ, ο κ. Τσόγκας, μίλησε για τις παρεμβάσεις της παράταξης για την αντιπλημμυρική – αντιπυρική προστασία του Δήμου, αλλά και την αντισεισμική θωράκιση με έλεγχο των δημοσίων κτιρίων, για τα τροφεία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, για την ιδιωτικοποίηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για τη μεταφορά της ΔΟΥ και του ΙΚΑ στο Βόλο και για την αγροτική οδοποιία που βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη.

Επεσήμανε επίσης ότι η παράταξη πρωτοστάτησε στα χαράτσια, αποκλείοντας τη Δ.Ο.Υ. και τη Δ.Ε.Η.. Έκανε συμβολική κατάληψη των ταμείων του Κέντρου Υγείας για την κατάργηση του 5ευρου και την κάλυψη του Κέντρου Υγείας με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου