ΑΛΜΥΡΟΣ

Οι πολίτες έχουν κρίση και πολιτική ωριμότητα

οι-πολίτες-έχουν-κρίση-και-πολιτική-ωρ-368961

Δήλωσε ο Σπ. Ράππος για το β’ γύρο των εκλογών στον Αλμυρό

«Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση και την πολιτική ωριμότητα των δημοτών που στάθηκαν δίπλα μου σ΄ αυτό τον άνισο αγώνα και πιστεύω πως γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να πράξουν την Κυριακή 25 Μαΐου 2014».

Τα παραπάνω δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δυναμικά Μπροστά», Σπύρος Ράππος, που ήρθε τέταρτος σε ψήφους στο δήμου Αλμυρού, με 11,47%, για το β’ γύρο των εκλογών, στον οποίο πέρασαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Βαγγέλης Χατζηκυριάκος και Δημήτρης Εσερίδης με μικρή διαφορά.

Αναλυτικά ο κ. Ράππος δήλωσε: «Με απόλυτο σεβασμό στο εκλογικό αποτέλεσμα της 18ης Μαΐου 2014 θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους δημότες του καλλικρατικού δήμου Αλμυρού που τίμησαν με την ψήφο τους το συνδυασμό «Δυναμικά Μπροστά» και αγωνίστηκαν με ήθος και αξιοπρέπεια αψηφώντας πιέσεις και εκβιασμούς.

Ο αγώνας όμως δε σταματά εδώ. Συνεχίζω -με τη βοήθειά σας πάντα- από τη θέση του Δημοτικού Συμβουλίου να διεκδικώ ακούραστα όλα όσα έχει ανάγκη ο Δήμος μας με γνώμονα το καλό του τόπου χωρίς συμφέροντα και ιδιοτελείς σκοπούς.

Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση και την πολιτική ωριμότητα των δημοτών που στάθηκαν δίπλα μου σ΄ αυτό τον άνισο αγώνα και πιστεύω πως γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να πράξουν την Κυριακή 25 Μαΐου 2014»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου