ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βραδιά γεμάτη jazz

βραδιά-γεμάτη-jazz-640990

Ο κορυφαίος σαξοφωνίστας Graig Bailey θα εμφανιστεί στο Lab Art

Βραδιά γεμάτη jazz ηχοχρώματα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου στο Lab Art που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Οκορυφαίος σαξοφωνίστας Graig Bailey από την Αμερική και το Jazz Quartet θα πρωταγωνιστήσουν σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, όπου συμμετέχει το Εργαστήρι Jazz Αυτοσχεδιασμού του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, με υπεύθυνο καθηγητή τον Ανδρέα Παπαγιαννακόπουλο και οι μουσικοί Κώστας Μαγγίνας, κιθάρα, Αγαμέμνων Μάρδας, ακουστικό μπάσο και Χρήστος Γερμένογλου, τύμπανα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με χορηγό επικοινωνίας την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Οι πόρτες του Lab Art ανοίγουν στις 21.30 και οι τιμές εισιτηρίων είναι 8 ευρώ στην προπώληση και 10 ευρώ στο ταμείο. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2421403454.

Σεμινάριο jazz

Στο μεταξύ, το «Εργαστήρι jazz Αυτοσχεδιασμού» του Δημοτικού Ωδείου Βόλου φιλοξενεί ένα σημαντικό μουσικό και εκπαιδευτικό της jazz, στις 5 Μαρτίου στις 17.00 στην αίθουσα συναυλιών Ερση Σαράτση. Ο Graig Bailey, ο οποίος υπήρξε επί δεκαέξι χρόνια στενός συνεργάτης του Ray Charles, έχοντας τη θέση του πρώτου άλτου σαξοφώνου στην ορχήστρα του, θα παρουσιάσει σεμινάριο για την jazz και τον αυτοσχεδιασμό που αφορά όχι μόνο μουσικούς και ακροατές αλλά και όσους ενδιαφέρονται να έχουν μια πρώτη γνωριμία με αυτό το είδος. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου. Η είσοδος για το κοινό είναι 5 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου