ΤΟΠΙΚΑ

Σε κυκλοφορία ο δρόμος στην Αγία Κυριακή

σε-κυκλοφορία-ο-δρόμος-στην-αγία-κυρια-176614

Αποκαταστάθηκε πλήρως (μόνο τα ασφαλτικά απομένουν) ο δρόμος που κατέρρευσε στην είσοδο της Αγίας Κυριακής Ζαγοράς.

Υπενθυμίζεται ότι σχεδόν η μισή λωρίδα του ενός ρεύματος είχε καταρρεύσει, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονταν εργασίες για τη δημιουργία τοιχίου για τη γέφυρα της Αγίας Κυριακής.

Ο δρόμος δεν είχε κλείσει, η κυκλοφορία όμως διεξαγόταν με δυσκολία. Αμεση ήταν η παρέμβαση συνεργείων της Περιφερειακής Ενότητας που αποκατέστησε το οδόστρωμα και πλέον μένει να πέσει η άσφαλτος.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ζαγοράς, Αποστόλη Κοντογιώργο σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και οι εργασίες κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου Ζαγοράς, που πρόκειται να αποτελέσει ένα σύγχρονο στέκι αθλητισμού για τη νεολαία και όχι μόνο.

Όπως είναι γνωστό, το κλειστό Γυμναστήριο αναγείρεται σε δημοτικό χώρο εμβαδού 8.727,4 τ.μ., θα καλύπτει επιφάνεια περίπου 1.455,60 μ2, και θα αποτελείται από τρία βασικά τμήματα: την αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής όπου θα χρησιμοποιείται για καλαθοσφαίριση, (BASKETBALL) πετοσφαίριση (VOLLEYBALL) και για οποιαδήποτε άλλη χρήση, το συγκρότημα των βοηθητικών της αίθουσας χώρων, που θα εξυπηρετούν τους αθλούμενους, και τις κερκίδες και τους βοηθητικούς χώρους των θεατών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου