ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Πώς να περιορισθεί η συζήτηση για για ομόλογα, όπως επιδιώκει η κυβέρνηση; Όταν βγαίνει ο Τσιτουρίδης και σε στυλ Αμερικανού τουρίστα δηλώνει ότι τα Ταμεία είχαν κέρδος από τις επενδύσεις τους; Εννοούσε για τις επενδύσεις μέχρι το 2003 βέβαια, όμως δεν είπε κάτι και για τις αποφάσεις του 2005.

Όχι ο Παπανδρέου και ο Γιακουμάτος, αλλά μέχρι και ο Μεϊμαράκης πολύ θα ήθελε να του εξηγήσει ιδιαιτέρως πώς λέγεται αυτό που έκανε.

Όπως είπε ο υπουργός Απασχόλησης, «δεν παραιτείται πριν ολοκληρώσει το έργο του». Καλά, έμειναν Ταμεία που ακόμη δεν αγόρασαν δομημένα ομόλογα;

«Δεν φοβόμαστε», δήλωσε ο Αλογοσκούφης. «Δεν μου δίνουν τα στοιχεία», δηλώνει ο Ζορμπάς που κάνει την έρευνα.
Τα δομημένα σας…

Αλλά λένε τα γκάλοπ! Σε ποιον θα ρίξει την ευθύνη ο Καραμανλής για το γεγονός ότι η απραξία του –όπως τον συμβούλευσαν- αποβαίνει αρνητική για τον ίδιο; Για λόγους επικοινωνίας στους «επικοινωνιολόγους»…

Όπως βγαίνει και ο Αλογοσκούφης γνώριζε γκαραντί τι συνέβαινε με τα ομόλογα και τα Ταμεία. Με τις ευλογίες του έγινε η «επένδυση». Απουσίαζε το μήνα της θύελλας για να παρουσιασθεί εκ των υστέρων ως «άφθαρτος», όμως η εικόνα ραγίζει.

Ως χώρα είμαστε πρώτοι σε άνεργους πτυχιούχους σε επίπεδο των 27 ευρωπαϊκών χωρών. Κάτι ξέρει η Γιαννάκου που ωθεί τον κόσμο έξω από τα Πανεπιστήμια.

Όμως ως λαός είμαστε πρώτοι στο σεξ σε επίπεδο 13 χωρών. Οσο πιο απόμακροι γίνονται οι υπουργοί, τόσο θα ξεσπάμε αλλού…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου