ΤΟΠΙΚΑ

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συγχαίρει τους Δημάρχους του Νομού

ο-διευθυντής-δευτεροβάθμιας-εκπαίδε-597098

Συγχαρητήρια επιστολή προς όλους τους Δημάρχους της Μαγνησίας απέστειλε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης για τις ενέργειές τους για τη διασφάλιση της καλής λειτουργίας των σχολικών μονάδων μετά το πέρασμα της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε το Νομό.

Αναλυτικά, στην επιστολή του ο κ. Σαβελίδης αναφέρει τα εξής: «Μετά το τέλος μίας περιόδου σφοδρής κακοκαιρίας η οποία ταλαιπώρησε όλους τους πολίτες της περιοχής μας, ωςΔιεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, οφείλουμε να σας συγχαρούμε θερμά για τις ενέργειές σας, (επισκευές και προετοιμασία των σχολικών μονάδων για την ομαλή συνέχιση των μαθημάτων) οι οποίες απέβλεπαν στην προστασία και την ασφάλεια της υγείας των μαθητών μας.

Παρακαλούμε επίσης να συγχαρείτε εκ μέρους μας τους άμεσους συνεργάτες σας, οι οποίοι συμμετείχαν στις προσπάθειες αυτές, τους Αντιδημάρχους Παιδείας, τους Αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών, τους Προέδρους Σχολικών Επιτροπών και όλα τα εμπλεκόμενα στελέχη με την εκπαίδευση. Σας ζητάμε να τους συγχαρείτε για τις συνεχείς προσπάθειές τους που ακόμη και 24 ώρες το 24ωρο στόχευαν στην παροχή υπηρεσιών και βοήθειας στα σχολεία, συνεργάστηκαν άμεσα και αποτελεσματικά με τα στελέχη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και κυρίως με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων.

Η συνεργασία αυτή είχε ως αποτέλεσμα την άμεση διεξαγωγή των μαθημάτων σε όλα τα σχολεία εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, όπου εντελώς αστάθμητοι και απρόβλεπτοι παράγοντες δεν το επέτρεψαν.

Τέλος θα θέλαμε να συγχαρείτε εκ μέρους μας, «την αιχμή του δόρατος», τους ανθρώπους οι οποίοι υποστήριξαν τα σχολεία, αναφερόμαστε στους εργαζόμενους στους Δήμους στους οποίους ηγείστε, σ’ αυτούς που νυχθημερόν αντιμετώπιζαν τα τεχνικά προβλήματα των σχολείων και τα παρέδωσαν σε κατάσταση ικανή να πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα τα μαθήματα.

Αξιότιμοι κ. κ. Δήμαρχοι, Επαναλαμβάνοντας τα συγχαρητήρια μας για τον καθένα σας, ευελπιστούμε ότι η υφιστάμενη άριστη συνεργασία μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον, αφού κοινός στόχος όλων μας είναι η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων και πρωτίστως η υγεία και σωματική ακεραιότητα των μαθητών του τόπου μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου