ΤΟΠΙΚΑ

Νικιώτικη βραδιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα σήμερα στο Μέθεξις

νικιώτικη-βραδιά-με-φιλανθρωπικό-χαρ-851206

Με το σύνθημα «Έλα να νιώσεις πως είναι η ζωή και όλα τα ωραία μέχρι το πρωί» πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό του Το Blue Club “Π. Ντοκούζης” σήμερα Παρασκευή 23 Μαρτίου στο Μέθεξις (συγκρότημα Τσαλαπάτα). Καλεσμένοι όλοι όσοι αισθάνονται Νικιώτες και Νικιώτισσες για μια αξέχαστη βραδιά με χορό και τραγούδι.
Παράλληλα, η εκδήλωση έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα θα δοθούν στη “Στέγη Φιλοξενίας Παιδιών Βόλου”.
Την ευκαιρία, λοιπόν να δείξουν την αγάπη τους για την ομάδα αλλά και την κοινωνική τους ευαισθησία θα έχουν όσοι βρεθούν το βράδυ της Παρασκευής στο Μέθεξις.
Στην εκδήλωση θα βραβευθούν αθλητές αλλά και φίλαθλοι για την προσφορά τους στην ιδέα της Νίκης.
Το Βlue Club ιδρύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 80 και απ’ την πρώτη στιγμή είχε συνεχή και δυναμική παρουσία σε κάθε παιχνίδι της Νίκης. Στόχος του η συνέχιση της ιστορίας της ΙΔΕΑΣ της ΝΙΚΗΣ Βόλου, η διαφύλαξη και η προστασία της ομάδας και των ιδανικών της.
Ένα τραγικό συμβάν, ο πρόωρος χαμός ενός φίλου της Νίκης, από τα ιδρυτικά μέλη, ώθησε ως ένδειξη τιμής να δοθεί στο BLUE CLUB το όνομα του: BLUE CLUB “Παναγιώτης Ντοκούζης”.
Σ όλη αυτή τη διαδρομή, από Κυριακή σε Κυριακή, μάχη με τη μάχη, η παρέα ολοένα και μεγάλωνε. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί στον δυναμικότερο και πολυπληθέστερο club οργανωμένων οπαδών της Νίκης. Ενδεικτικό είναι ότι δεν υπάρχει εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας που να μην έχουν παρακολουθήσει τα μέλη του Blue Club, ταξιδεύοντας σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας από Κομοτηνή μέχρι Τρίπολη. Αποδεικνύουν με την παρουσία τους ότι δεν εγκαταλείπουν τη Νίκη ούτε στις δύσκολες στιγμές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου