ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΝΠΣ Βόλος φιλοξενεί τον Ρήγα Φεραίο

ο-νπσ-βόλος-φιλοξενεί-τον-ρήγα-φεραίο-163611

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Επιστρέφοντας στη Νεάπολη για συνέχεια επιτυχιών, πάντα με αέρα κορυφής, ο Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «Βόλος», ως το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά και την άνοδο, υποδέχεται σήμερα τον Ρήγα.

Έπειτα από σχεδόν ένα μήνα, ο Volos NFC επιστρέφει στην έδρα του για αγώνα πρωταθλήματος, και στο Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης στις 3μ.μ. παίζει με τον Ρήγα Φεραίο, για την 15η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ο Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «Βόλος», έχοντας μόνο μια ήττα στο πρωτάθλημα, στο ντέρμπι με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό (στο μοναδικό ματς που δεν σκόραρε), θέλει σήμερα την 13η νίκη, αφού στόχος είναι να μεγαλώνει τη διαφορά και στο τέλος να πανηγυρίσει την άνοδο…

Ο ΝΠΣ Βόλος, στο ματς του α΄ γύρου στο Βελεστίνο είχε κερδίσει 2-3 (10’ Μπόρας, 90’ Τσέκα – 27’ πεν. Πίτου Γκαρσία, 59’ Ντεντάκης, 67’ Μάντζης) και ο Ρήγας σήμερα βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας ανάγκη βαθμών στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία, ενώ έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 26 του Νοέμβρη…

Στην αποστολή του Volos NFC για τη σημερινή (15.00) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο, συμπεριελήφθησαν δεκαεννιά ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι εξής: Μπουργάνης, Μούτσα, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Τζελίδης, Ντόσης, Ζέρης, Καμπαγιέριο, Πιαστόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Σαλαμούρας, Δεμηρτζόγλου, Ηλιόπουλος, Μελισσόπουλος, Μηλιώτης, Κολλάς, Μάντζης.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι κάρτας μέλους θα εισέρχονται από τη Θύρα 2 του γηπέδου (οδός Υδρας) αλλά και από τη Θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη) ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τα πάρκινγκ του σταδίου, ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν από τη θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη).

Από την πλευρά του Ρήγα υπάρχει η επιστροφή για τον Απόστολο Τσιώλη και η απουσία για ένα ακόμη ματς του Θανάση Παπαγεωργίου, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπόρας, λόγω στρατιωτικού, και την αποστολή των Βελεστινιωτών αποτελούν οι: Παπαγιάννης, Τσουμπέκος, Καρλιάμπας, Γκάγκας, Χατζηαθανασίου, Τζοβάρας, Τσελεπής, Χατζησταμάτης, Αλεξίου, Παπακώστας, Σπαθής, Νασιακόπουλος, Γεωργαντζής, Ράπτης, Τσιώλης, Λάμπρου, Σούγκαρης, Μπομπότης, Μπακάλης, Κυριάκος.

Ο Βολιώτης Στέφανος Καλατζής θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση του ΝΠΣ Βόλος με τον Ρήγα Φεραίο στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, και θα έχει βοηθούς τους Αλέξανδρο Αναστασίου και Παναγιώτη Σακκά, επίσης της ΕΠΣΘ.

Η 15η αγωνιστική στον 4ο όμιλο έχει ως εξής:

13/1: ΝΠΣ Βόλος – Ρήγας Φεραίος

Καλατζής, Αναστασίου, Σακκάς (Θεσσαλίας)

14/1: Αστέρας Ιτέας – Αμβρυσσέας

Διώτης (Ευρυτανίας), Δόσκορης (Φθιώτιδας), Κούρλος (Ευρυτανίας)

Οπούντιος Μαρτίνου – Αλμυρός

Κουφογιάννης, Χλεμπογιαννης, Νικογιάννης Τσιπούρας (Φωκίδας)

Θήβα – Αχιλλέας Φαρσάλων

Βλάχος, Τσαλίκογλου (Ανατολικής Αττικής), Σπάρταλης (Δωδεκανήσου)

Νίκη Βόλου – Α.Ο. Σελλάνων

Στυλιανός, Τζάνης, Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων)

Διγενής Νεοχωρίου – Ολυμπιακός Βόλου

Παπακωνσταντίνου, Καραγιάννης, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας)

Ρεπό Βελούχι

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου