ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξεκούραση και τρίποντο

ξεκούραση-και-τρίποντο-60908

Για την ομάδα της Νίκης Βόλου που δεν αγωνίζεται, αλλά… κερδίζει

Μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τα συνεχόμενα παιχνίδια Κυριακή – Τετάρτη – Κυριακή, η Νίκη Βόλου έχει την ευκαιρία να γεμίσει σήμερα και αύριο τις μπαταρίες της, κατακτώντας παράλληλα ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι συνεχόμενες νίκες σε βάρος του Οπούντιου Μαρτίνου και του Τυρνάβου ήρθαν να αναπτερώσουν το πληγωμένο γόητρο των κυανόλευκων μετά και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ερασιτεχνών από τον Απόλλωνα Λάρισας. Παίκτες και τεχνικό τιμ έχουν πλέον στραμμένη την προσοχή τους στις εναπομείνασες αγωνιστικές και μετά το αυριανό ξεκούραστο τρίποντο με τον Φωκικό, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, θα στρέψουν την προσοχή τους από Δευτέρα στο παιχνίδι με τη Φαρκαδόνα, το οποίο θα διεξαχθεί στο Π. Μαγουλάς την επόμενη Κυριακή 27 Μαρτίου.

Μετά το 3-1 στον Τύρναβο αναμφίβολα το κλίμα στο κυανόλευκο στρατόπεδο βελτιώθηκε άρδην και οι ποδοσφαιριστές απέδειξαν ότι μπορούν να δώσουν τη μάχη μέχρι το τέλος, έχοντας όμως σε κάθε αγωνιστική και έναν τελικό, στον οποίο δε χωράνε άλλες απώλειες, παρά πίστη και θέληση και για στραβοπάτημα των πρωτοπόρων Καραϊσκάκη και Αιγινιακού.

Μπορεί η κοινή λογική να θέλει την ομάδα της Νίκης Βόλου να τερματίζει πίσω από τις δύο ομάδες που προαναφέραμε, όμως αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο αφού απομένουν, όχι μία, ούτε δύο, αλλά οκτώ ακόμη παιχνίδια, για να πέσει η καρό σημαία και η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Μέχρι τότε κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τη Νίκη Βόλου αρκεί οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της να δείξουν ανάλογη εικόνα με εκείνη στον Τύρναβο, όπου παρά το γεγονός ότι έμειναν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν άμεσα και στη συνέχεια να πάρουν κεφάλι, μονοπωλώντας στα αντίπαλα καρέ.

Για τη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στο Θοδωρή Παπαδόπουλο, αλλά και τον Δαυίδ Ιβανίδη, οι οποίοι έλειψαν την Τετάρτη λόγω καρτών, με το δεύτερο να εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική στον… «αυριανό» αγώνα με το Φωκικό.

Τόσο για σήμερα Σάββατο όσο και για αύριο Κυριακή ο Κώστας Βελιτζέλος έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα γεμίσουν τις μπαταρίες τους και θα επιστρέψουν στη δράση από Δευτέρα.

Προσπάθεια ανόδου για το βόλεϊ

Την προσπάθειά της για άνοδο θα διεκδικήσει ξεκινώντας από σήμερα στις 7 μ.μ. η ομάδα του γυναικείου βόλεϊ της Νίκης Βόλου, φιλοξενούμενη της Λαμίας. Τα κορίτσια του Χρήστου Γαλαζούλα θέλουν να πάρουν την εκτός έδρας νίκη και να μειώσουν σε 2-1 νίκες, προκειμένου να επιστρέψουν στη Νέα Ιωνία και να αγωνιστούν με φόντο την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Σημειώνεται πως η ομάδα της Λαμίας, προηγείται με 2-0 βάσει των δύο νικών στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου