ΤΟΠΙΚΟ

Ισοπαλία 1-1 στα Λεχώνια για ΕΛ Νηλέας και Πύρασο

ισοπαλία-1-1-στα-λεχώνια-για-ελ-νηλέας-κα-887028

Η καλή εμφάνιση του Πυράσου δεν συνοδεύτηκε από νικηφόρο αποτέλεσμα χθες στα Λεχώνια, όπου η ομάδα της Αγχιάλου έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 1-1. Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στο 4ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Κουβαρά. Από εκεί και πέρα, το ματς ήταν μονόλογος για τον Πύρασο, που απείλησε στο 8’ με τον Θεοδωρόπουλο, στο 12’ με πλασέ του Γκαραβέλα που κόντραρε, στο 32’ με σουτ του ίδιου παίκτη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Μιχαλόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βαλουξής απείλησε για τους γηπεδούχους, όμως στο 63’ έγινε το 1-1 με κεφαλιά του Φουρκιώτη. Η μεγάλη ευκαιρία για τον Πύρασο σημειώθηκε στο 84’, όταν ο Στεργίου σούταρε κι αμυντικός έκοψε την τελευταία στιγμή πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος.

ΕΛ Νηλέας-Πύρασος 1-1

Σκόρερ: (4’ Κουβαράς-63’ Φουρκιώτης)

ΕΛ ΝΗΛΕΑΣ: Μιχαλόπουλος, Μασούρας, Πάγια, Σιδέρης, Μούτος, Γεωργίου, Βαλουξής (64’ Σταμπούλογλου), Αράμπογλου, Κουβαράς (64’ Ρίζος), Παλάντζας (90+4’ Κώστογλου), Τσουμάνης.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τάσος, Μπούτλας (46’ Στεργίου), Χριστοδούλου, Διαμαντένιας, Μπασδάνης, Τσιότρας, Μαντζαβίνος (78’ Τσάμης), Λουκάι (66’ Παπαδογεώργος), Φουρκιώτης, Θεοδωρόπουλος (66’ Ζητούδης), Γκαραβέλας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου