ΤΟΠΙΚΟ

Μπορούσε τη ζημιά η ΑΕ 2002, αλλά ο Σαρακηνός κέρδισε με 3-2

μπορούσε-τη-ζημιά-η-αε-2002-αλλά-ο-σαρακηνό-887082

Τα εύκολα δύσκολα πήγε να κάνει ο Σαρακηνός με την ΑΕ 2002 να μπορεί το κάτι παραπάνω, αλλά να μην τα καταφέρνει. Το σύνολο του Γιάννη Φασουράκη κέρδισε με 3-2 σε ένα χορταστικό παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Σαρακηνού.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0, όταν ο Τσιάνος σκόραρε στο 14’ με πλασέ εντός περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία του Μητράκου.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 35’, όταν από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Προβιά, που σέντραρε από τα δεξιά με το αριστερό, στέλνοντας την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Τζοβάρα, που έκανε το 1-1.

Ο Τζοβάρας θα μπορούσε να έχει κάνει και το 1-2 στη συνέχεια, όταν εκτέλεσε πέναλτι, αλλά ο Γράντας απέκρουσε, διαβάζοντας τον αντίπαλό του και διατηρώντας «ζωντανό» στο παιχνίδι τον Σαρακηνό στο 62’. Την παράβαση είχε κερδίσει ο Παρίσης, ο οποίος ανετράπη από τον Αγγελή.

Αυτό που δεν μπόρεσε ο Τζοβάρας, το έκανε όμως ο Αραμπατζής, πέντε λεπτά αργότερα, βρίσκοντας τον δρόμο για τα δίχτυα για το 2-1 στο 67’, όταν δοκίμασε το αριστερό του πόδι και σκόραρε με σουτ εκτός περιοχής.

Μετά το 2-1 οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν Παρίσης και Τζοβάρας έπαιξαν το 1-2 με τον πρώτο να σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Με άλλον αέρα πλέον ο Σαρακηνός πέτυχε και το 3-1, με τον νεοεισελθόντα Γκλαβίνη να δικαιώνει τον προπονητή του για την επιλογή του, με τον επιθετικό των ροσονέρι να σκοράρει με πλασέ στο πρώτο δοκάρι, έπειτα από ασίστ του Θεοδωρίδη στο 75’.

Ο Γκλαβίνης θα μπορούσε να έχει πετύχει και δεύτερο τέρμα και να «τελειώσει» το παιχνίδι, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, μιας και το σουτ που έπιασε εκτός περιοχής στο 82’ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, περνώντας στη συνέχεια παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος.

Πριν το φινάλε και στο 90’ η ΑΕ 2002 μείωσε στο τελικό 3-2, με τον Τζοβάρα να αξιοποιεί την παράλληλη πάσα του Κόρδα, για να σκοράρει με πλασέ.

Σαρακηνός-ΑΕ 2002 3-2

Σκόρερ: (14’ Τσιάνος, 67’ Αραμπατζής, 75’ Γκλαβίνης – 35’, 90’ Τζοβάρας)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Δημόπουλος, Αγγελής, Σκούρας, Σταματίου, Πρίφτης, Μπέικος (63’ Γκλαβίνης), Τσιάνος (77’ Καλαμάτας), Κατής (70’ Θεοδωρίδης), Αραμπατζής, Καραγιάννης

ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσιος, Στόικος, Βέργος, Προβιάς, Κόρδας, Βεργοζήσης (69’ Παπαϊωάννου), Σουλάι (80’ Μούσιας), Τζοβάρας, Παρίσης, Βέρντοβα (69’ Στουμποβίκος)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου