ΤΟΠΙΚΟ

Επιβεβαίωσε επίσημα για Αργύρη η Αγία Αννα

επιβεβαίωσε-επίσημα-για-αργύρη-η-αγία-863995

Στις 4 Ιανουαρίου ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ είχε γράψει για την απόκτηση του Αγγελου Αργύρη από την Αγία Αννα αποκλειστικά και σήμερα 13/1 η βολιώτικη ομάδα με επίσημη ανακοίνωσή της το επιβεβαίωσε και επίσημα.

Αναλυτικά: “Ο ΑΣ “Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΑΓΓΕΛΟ ΑΡΓΥΡΗ.

Ο 28χρονος στόπερ με πλούσιο βιογραφικό στις επαγγελματικές κατηγορίες τόσο της Ελλάδας όσο και της Γερμανίας και Πολωνίας ξεκίνησε τη διαδρομή του από την ομάδα της Νίκης Βόλου, έπειτα αγωνίστηκε στους Νέους Αθλητές, στη συνέχεια στον Τυληκράτη Λευκάδας και το 2014 πανηγύρισε την άνοδο στην Superleague με την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Στη μεγάλη κατηγορία κατέγραψε 8 συμμετοχές, πριν μετακομίσει στην Γερμανία για λογαριασμό της Βέρντερ Βρέμης, στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Βάιχε Φλένσμπουργκ, στην Πολωνία με την ομάδα της Κορόνα Κιέλτσε, γυρίζοντας την περίοδο 2020-21 στην ομάδα της Νίκης Βόλου και στο πρωτάθλημα της Football League, μετρώντας 14 συμμετοχές. Τελευταίος του σταθμός ήταν η γερμανική Σβαρτ-Βάις Ρέντεν, από την οποία αποκτήθηκε”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου