ΤΟΠΙΚΑ

Πενταπλή εντυπωσιακή ενίσχυση για Πανιώνιο

πενταπλή-εντυπωσιακή-ενίσχυση-για-πα-865580
Εντυπωσιακά κινείται στο μεταγραφικό πεδίο ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας, που ανακοίνωσε πέντε σημαντικές μεταγραφές. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Προκόπης Ευαγγελός, Χρήστος Δημητρίου, Αποστόλης Σφάκας, Θωμάς Ζάγκας και Νάσος Καρακώστας.
Αναλυτικά: “Η διοίκηση του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας σε συνεργασία πάντα με την τεχνική ηγεσία προχώρησε σε μεταγραφικό ντεμαράζ, προκειμένου ο κυανερυθρος σύλλογος να υλοποιήσει τους φετινούς υψηλούς στόχους του στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ.
Συγκεκριμένα με τη φανέλα του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας θα αγωνίζεται ο 27χρονος επιθετικός Προκόπης Ευαγγελός, που μέχρι πρότινος ανήκε στη Δάφνη, ενώ κατέγραψε συμμετοχές σε Αγία Άννα και ομάδες της ΕΠΣ Αθηνών. Ο ίδιος διακρίνεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα και θα αποτελέσει μια αξιόπιστη επιθετική λύση για τα πλάνα του τεχνικού της ομάδας, Κώστα Παπαστεργιου.
Επίσης, ο 25χρονος Χρήστος Δημητρίου, που έπαιξε σε Ηρακλή Βόλου και Ακρόπολη Σέσκλου. Η φυσική του θέση είναι αμυντικό χαφ και θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σε έναν ιδιαίτερο νευραλγικό τομέα.
Ακόμη μεταγραφικό απόκτημα για τον Πανιώνιο είναι πλέον ο 34χρονος εξτρέμ Αποστόλης Σφάκας, ο οποίος προέρχεται από την Αγία Άννα και φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα της Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Αποστόλης διαθέτει εμπειρία τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι, ενώ αναλαμβάνει αριστοτεχνικές εκτελέσεις φάουλ.
Τέλος, με την κυανέρυθρη ομάδα της Νέας Ιωνίας συμφώνησε και ο 34χρονος Θωμάς Ζάγκας με ποδοσφαιρική διαδρομή σε Σαρακηνό, Αγία Άννα, Α.Ε. Διμηνίου και Νέους Αθλητές Νίκης. Ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας προσδίδει ασφάλεια στα μετόπισθεν.
Το διοικητικό συμβούλιο του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας καλωσορίζει τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές στις τάξεις του συλλόγου και τους εύχεται μια υγιή επιτυχημένη σεζόν με δύναμη και κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος!
Μετά το τετραπλό μεταγραφικό ντεμαράζ ο Νάσος Καρακώστας συμπληρώνει το ’’παζλ’’ των μεταγραφών για τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας. Ο 27χρονος Βολιώτης ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με απόλυτη επιτυχία και ευχέρεια ως αμυντικό χαφ, ενώ η ποδοσφαιρική του θητεία είναι ιδιαίτερα γνωστή σε Μαγνησιακό, Σαρακηνό, Α.Ε. Διμνίου και Νέους Αθλητές Νίκης.
Πρόκειται για μία ποιοτική μεταγραφή που θα βοηθήσει σημαντικά τις πρωταγωνιστικές βλέψεις που έχουν θέσει από την αρχή της χρονιάς οι άνθρωποι του Πανιωνίου. Η διοίκηση του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας καλωσορίζει τον Νάσο Καρακώστα στην κυανέρυθρη οικογένεια και εύχεται μόνο υγεία και επιτυχίες με τη νέα του ομάδα!
Ακόμη ο προπονητής Κώστας Παπαστεργίου και οι ποδοσφαιριστές του προετοιμάζονται εντατικά ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Δάφνη στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας. Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Πανιώνιο απέναντι όμως σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου