ΤΟΠΙΚΟ

Με νέα πρόσωπα στην αφετηρία ο Πύρασος

με-νέα-πρόσωπα-στην-αφετηρία-ο-πύρασος-805898

Νέα σεζόν, νέοι στόχοι, νέες προοπτικές για τον Πύρασο. Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα έπειτα από δύο έτη συνεχούς παρουσίας στη Γ’ Εθνική και την περασμένη Δευτέρα πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό. Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο έδωσε το παρών, ενώ στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν 27 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων σχεδόν οι μισοί προέρχονται από τη Νέα Αγχίαλο.

Έως τώρα έχουν αποκτηθεί οι Χάρης Μπούτλας, Χρήστος Κόκκαλης, Φίλιππος Ρουκάς, Αποστόλης Τανάγιας, Νίκος Φούκης, Αρης Στεργίου, Αποστόλης Μπούτλας, Αλέξανδρος Σιώμος, Σάκης Σπύρου, Γιώργος Τσιλίγκος, Γιάννης Αντζούρης, Παναγιώτης Γιοβάνης. Ακόμη χθες ανακοινώθηκε και η επιστροφή του Αποστόλη Σφάκα.

Ο επιθετικός μετά από απουσία ενός έτους, αφού πέρυσι μεταγράφηκε στο Ρήγα Φεραίο θα ξαναφορέσει τα κυανόλευκα της ομάδας της Νέας Αγχιάλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: «Η διοίκηση του Πυράσου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει ξανά στις τάξεις της ομάδος μας τον Αποστόλη Σφάκα. Φόρεσε τη φανέλα με την Αργώ στο στήθος την σεζόν 2014-15, καταγράφοντας 22 συμμετοχές με 1 γκολ και όντας βασικός στέλεχος για την κατάκτηση της 6ης θέσης στη Γ’ Εθνική. Ύστερα από παρουσία ενός έτους στον Ρήγα Φεραίο, ο Αποστόλης είναι ξανά μέλος της μεγάλης οικογένειας του συλλόγου μας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και πολλά γκολ με τον Πύρασο». Πάντως, από την πρώτη έλειπαν οι Αντζούρης, Σπύρου, Χρ. Δαμάσκος και Τσιλίγκος.

Τέλος, από τον τεχνικό έχουν κλειστεί τα παρακάτω φιλικά: 10/8 με την Κ17/Κ20 της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς, 13/8 με τον Σαρακηνό, 20/8 με τον Πρωτεσίλαο, 24/8 με τον Διαγόρα, 27/8 με τον Ηρακλή, 31/8 με την ΑΕ Διμηνίου και 10/9 με τον Θησέα.

Ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Αρσένος μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ανέφερε: «Ξεκάνει μια καινούρια χρονιά. Ο Πύρασος επιστρέφει στο τοπικό έπειτα από τα δυο χρόνια. Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να ορθοποδήσει μία ομάδα που υποβιβάζεται, ωστόσο, από τη φύση της η ομάδα δεν μπορεί να πραγματοποιήσει κάτι λιγότερο από πρωταγωνιστικό. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα που οι περισσότεροι ήταν και παλαιότερα στον Πύρασο, είναι πολύ καλά παιδιά, αλλά και πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Στόχος μου είναι να φτιάξω μία νέα ομάδα, δυνατή, σφιχτή σαν σύνολο σε όλες τις γραμμές και βέβαια θέλουμε να κάνουμε μία πολύ καλή σεζόν. Θέλω η ομάδα να παίζει ωραίο και αθλητικό ποδόσφαιρο».

ΚΩΝ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου