ΤΟΠΙΚΟ

Τρία νέα πρόσωπα στον Αρη Μελισσατίκων

τρία-νέα-πρόσωπα-στον-αρη-μελισσατίκω-806261

Το γήπεδο της Αγίας Παρασκευής θα χρησιμοποιεί και φέτος ως έδρα ο Αρης Μελισσατίκων. Στο συγκεκριμένο γήπεδο θα διεξάγονται ωστόσο και οι προπονήσεις οι οποίες θα ξεκινήσουν την επόμενη Δευτέρα 8 Αυγούστου, υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Ακτσιαλή.

Ακόμη, από την ομάδα ανακοινώθηκαν τρεις μεταγραφές. Οι δύο εξ αυτών είναι φοιτητές στο Βόλο. Ο πρώτος είναι ο Παναγιώτης Μιρμίγγης, αγωνίζεται ως επιτελικός χαφ και στο παρελθόν έχει παίξει στον Ελατιακό Φθιώτιδας. Ο δεύτερος είναι ο Παναγιώτης Κουτλουμπάσης αμυντικός χαφ και στόπερ, ακόμη αποκτήθηκε και ο 15χρονος Κώστας Δημόπουλος, εξτρέμ από το Σαρακηνό. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν και μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣΘ.

Πάντως, με τις τρεις αυτές κινήσεις ο Αρης έφτασε στις επτά μεταγραφές, αφού έχουν ήδη αποκτηθεί οι Νούσιας, Γκάγκας (από Ηρακλή), Αποστολίδης (από Διμήνι) και Στεργιόπουλος (από Σαρακηνό).
Το πρώτο φιλικό των κιτρινόμαυρων έχει οριστεί για τις 20/8 με τον Μαγνησιακό, ενώ ο προπονητής έχει ήδη κλείσει άλλα πέντε φιλικά. Αναλυτικά είναι τα εξής: 20/8 Μαγνησιακό, 24/8 Αγία Αννα, 27/8 Θησέα Αγριάς, 31/8 Απόλλων Καναλίων, 3/9 Διαγόρα Στεφανοβικείου, 10/9 Αγία Παρασκευή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου