ΤΟΠΙΚΟ

Οι πρωταθλητές ξεκίνησαν την προετοιμασία

οι-πρωταθλητές-ξεκίνησαν-την-προετοι-805849

Με νέο τεχνικό τον Κώστα Μπαντά, ο Ηρακλής βάζει τις βάσεις της νέας χρονιάς

Στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας, Όλγα Βασδέκη, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι κυανόλευκοι του Ηρακλή Βόλου υπό την καθοδήγηση του Κώστα Μπαντά, όπου αρχικά έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια διεξήχθη η πρώτη προπόνηση.

Το παρών έδωσαν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καθώς επίσης και 17 ποδοσφαιριστές. Αυτοί ήταν οι Σακελλαρίου, Τζιόλας, Μάρκος, Λιάκος, Καρπαθάκης, Παπαπορφυρίου, Κοντοβάς, Ασλάνογλου, Γιαουπλάρι, Παπαστεργίου, Θ. Βούλγαρης, Μοράλες, Άρντιντ Φέζο, Ντενίς Φέζο, Λιάρος, Τζήμας, Μαγγιώρος, ενώ απουσίαζαν οι Πολυμέρου, Ανατολής, Μαυρίδης και Ντούρο. Ακόμη, ρόλο προπονητή τερματοφυλάκων ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Κωστίκης.

Μετά το πέρας της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Μπαντάς μίλησε για τα νέα του καθήκοντα, αναφέροντας: «Το πρώτο που θέλω να ευχηθώ είναι να ’μαστε όλοι καλά και να χουμε την υγεία μας. Οι στόχοι θεωρητικά είναι υψηλοί λόγω της πορείας της περσινής, αλλά καθορίζονται, εφόσον μονταριστεί η ομάδα και ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε ένα καλό σύνολο και μία καλή ομάδα με τη σημασία της λέξης. Υπάρχει ένα άγχος, επειδή βρίσκομαι για πρώτη φορά σε πάγκο ομάδας, καθώς τόσα χρόνια βρισκόμουν στη θέση του ποδοσφαιριστή και τώρα καλούμαι να κουμαντάρω αυτό που εγώ ήμουν. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια και του Θεού όλα θα πάνε καλά. Κάθε χρονιά είναι τελείως διαφορετική. Πέρσι ήταν πέρσι, φέτος είναι φέτος. Όποιος πιστεύει στον εαυτό του δεν έχει κανένα θέμα. Άγχος και πίεση πάντα υπάρχουν, αρκεί να είναι σε φυσιολογικά επίπεδα και να μην τα έχεις σε τέτοιο βαθμό, που να σε κάνει να μην μπορείς να αποδώσεις. Από κει και πέρα θεωρώ ότι σταδιακά θα φεύγει το άγχος.

Είναι θετικό ότι πολλά άτομα είναι κοντά στην ομάδα και με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ηρακλή, που έδειξαν εμπιστοσύνη σε μένα μετά από μία σεζόν που η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα φανώ αντάξιος σ’ αυτό που επιθυμούν. Είναι καλό να είμαστε όλοι μαζί, γιατί μία ομάδα πρέπει να έχει παίκτες και διοίκηση ενωμένους».

Τέλος, αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις ανέφερε: «Δύο – τρία παιδιά, ίσως και παραπάνω, θα έρθουν ακόμη. Χρειαζόμαστε σίγουρα ένα αριστερό και ένα δεξί χαφ».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου