ΤΟΠΙΚΟ

Έως τις 12/8 οι δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

έως-τις-12-8-οι-δηλώσεις-συμμετοχής-στα-πρ-804362

Έξι μέρες ακόμη απομένουν για την κατάθεση των δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ. Συγκεκριμένα, την επόμενη Παρασκευή είναι η καταληκτική μέρα όπως ανακοινώθηκε από τους ανθρώπους της Ενωσης, αφού οι προκηρύξεις θα πρέπει να αποσταλούν για έγκριση και στην ΕΠΟ.

Η έναρξη του Κυπέλλου έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου. Στην κληρωτίδα θα μπουν οι 16 ομάδες της Α’ ΕΠΣΘ που υποχρεούνται να δηλώσουν συμμετοχή, αλλά και όσες ομάδες της Β’ ΕΠΣΘ το επιθυμούν. Μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή το διήμερο 24-25/9, θα ξεκινήσει και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Η πρώτη τη τάξει τοπική κατηγορία θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο που θα συμμετάσχουν οι παρακάτω ομάδες: Αγία Παρασκευή, Α.Ε. Διμηνίου, Αίας Σούρπης, Ακρόπολη, Απόλλων Καναλίων, Αρης Μελισσατίκων, Γ.Σ. Αλμυρού, Διαγόρας, Ηρακλής, Θησέας Αγριάς, Παγασητικός, Πρωτεσίλαος Πτελεού, Πύρασος, Σαρακηνός, Σκιάθος και Σκόπελος.

Επίσης, η Β’ τοπική που θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου, ωστόσο από την Ενωση εκκρεμεί η ανακοίνωση για τον καταρτισμό των ομίλων. Στην Β’ τοπική δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι: Ανθιμος Γαζής, Αργοναύτες, Εθνικός, Ελευθεριακός, Ενωση Λεχωνίων/Νηλέα, Ιάσων Αλλης Μεριάς, Κένταυρος Ν.Π., Μακρινίτσα, Νέοι Αθλητές Νίκης, Τοξότης. Οπως, επίσης και εκείνες που υποβιβάστηκαν: Αγχίαλος, Αθλητική Ενωση 2002, Αθλος, Αχιλλέας Αχιλλείου, Δάφνη, Δήμητρα Ευξεινούπολης, Μαγνησιακός, Μικροθήβες, Μυρμιδόνες, Πανιώνιος και Πηλέας.

Επίσης, στις προκηρύξεις δεν αναγράφεται πόσες ομάδες θα πάρουν την άνοδο από τη Β’ στην Α’, αλλά και ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν. Όπως αναφέρεται θα γίνει συμπληρωματική προκήρυξη. Οι κληρώσεις θα γίνουν στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν θα διεξαχθεί στις 4/9 μεταξύ του Ηρακλή και της Νίκης Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου