ΤΟΠΙΚΟ

Στο Διαγόρα ο Γάρος

στο-διαγόρα-ο-γάρος-804840

Ο Δημήτρης Γάρος αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή της ομάδας του Στεφανοβικείου. Ο σύλλογος που φέτος έχει θέσει ψηλά τον πήχη πραγματοποίησε μία εξαιρετική μεταγραφή με ποδοσφαιριστή που μετρά συμμετοχές στη Γ’ Εθνική. Υπενθυμίζουμε πως έχουν ανακοινωθεί και οι Αλέξανδρος Κουβελάς, Βασίλης Σανίδας και Μανώλης Πάσχος.

Επίσης, την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε και η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει το σύλλογο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Α’ ΕΠΣΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: «Αρχή της περιόδου προετοιμασίας για το Διαγόρα με μεγάλη διάθεση παρά τις υψηλές θερμοκρασίες του Αυγούστου. Με τη συμμετοχή 20 ποδοσφαιριστών άρχισε η προετοιμασία, ενώ είχαμε και μια νέα σημαντική προσθήκη για την ομάδα.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Γάρος, προερχόμενος από το Ρήγα Φεραίο, με εμπειρίες και αρκετές συμμετοχές στη Γ’ Εθνική κατηγορία, αποτελεί το νέο πρόσωπο για το σύνολο του Μιχάλη Βαγγόπουλου. Καλωσορίζουμε και το Δημήτρη στην ομάδα και ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά, για τη νέα χρονιά, να έχουν υγεία και να εκπληρώσουν τους στόχους τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου