ΤΟΠΙΚΟ

Νέο μπαμ με Ζαχαράκη ο Ρήγας Φεραίος

νέο-μπαμ-με-ζαχαράκη-ο-ρήγας-φεραίος-799092

Ακόμα μια μεταγραφή ολοκληρώθηκε για την ομάδα του Ρήγα Φεραίου, που έχει την χαρά να καλωσορίζει τον Γιάννη Ζαχαράκη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των Βελεστινιωτών: «Ο 26χρονος Βολιώτης επιθετικός ανήκει στον σύλλογό μας, επιστρέφοντας ποδοσφαιρικά στην Μαγνησία. Κουβαλά μεγάλη εμπειρία, έχοντας γεμάτες σεζόν, με τις ομάδες του Οικονόμου Τσαριτσάνης, Αχιλλέα Δομοκού, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και έρχεται για να προσθέσει επιπλέον ταχύτητα και εκτελεστική ικανότητα στην επίθεση του Ρήγα Φεραίου. Τον καλωσορίζουμε στο Βελεστίνο και του ευχόμαστε υγεία, πολλά γκολ και νέες επιτυχίες».

Ο Ζαχαράκης αγωνίστηκε πέρυσι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, όπου και ήταν ο πρώτος σκόρερ, ενώ έχει φορέσει τις φανέλες τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Νίκης Βόλου σε Β’ και Γ’ Εθνική.

Ο Λάκης Μπακάλης χτίζει εξαρχής την ομάδα μετά τις αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών, δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές του τοπικού πρωταθλήματος της Μαγνησίας να κάνουν το παραπάνω βήμα.

Τρεις εβδομάδες προπονήσεων έχει συμπληρώσει η ομάδα του Βελεστίνου και μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα έδωσε και τρία φιλικά στα οποία οι κυανόλευκοι έδειξαν πως αρχίζουν να δένουν σιγά – σιγά. Την περασμένη Κυριακή αντιμετώπισαν την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς, από την οποία ηττήθηκαν με 3-0, την Τρίτη 9/8 κέρδισαν τη νεοφώτιστη στην Α’ τοπική Ακρόπολη με 2-0 και χθες έδωσαν ένα ακόμη φιλικό με την Πύδνα Κίτρους, που θα αγωνίζεται στον ίδιο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Πάντως, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η ομάδα περνά ένα διάστημα προσαρμογής. Δεν είναι εύκολο για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται για πρώτη φορά μαζί να βρεθούν και να βγάλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ό,τι τους ζητηθεί από τον προπονητή. Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα ανακοινώθηκε ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ο οποίος προορίζεται για την βασική ενδεκάδα. Ο λόγος για τον Κώστα Κυπτίου που έχει μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του και προέρχεται από τη Νίκη Βόλου.

Τα νέα πρόσωπα

Οκτώ ποδοσφαιριστές έχουν ανακοινωθεί έως τώρα από τη διοίκηση του Ρήγα. Συγκεκριμένα, το χορό των μεταγραφών στο κυανόλευκο στρατόπεδο άνοιξαν οι Τσελεπής και Δημητρίου. Οι δύο πολλά υποσχόμενοι ποδοσφαιριστές πέρυσι ξεχώρισαν αγωνιζόμενοι στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Ο Τάσος Τσελεπής έχει παίξει και στα φιλικά, αγωνιζόμενος στην γραμμή κρούσης, αντιθέτως ο Χρήστος Δημητρίου τραυματίστηκε και δεν έχει πάρει ακόμη αγωνιστικό χρόνο, μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί και μαγνητική τομογραφία.

Η τρίτη προσθήκη ήταν ο Αντώνης Τζοβάρας, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ακόμη, αποκτήθηκε και ο Θανάσης Μπόρας που πέρυσι έπαιξε στην Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Πυράσου και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Επίσης, υπέγραψε ο 22χρονος τερματοφύλακας Τάσος Παπαγιάννης που έπαιζε στον Τύρναβο, όπως επίσης και ο αμυντικός Χάρης Ράπτης από τον Σαρακηνό και ακολούθησε ο Κώστας Κυπτίου. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί εγγύηση για τη μεσαία γραμμή του συλλόγου, ενώ τελευταία προσθήκη ήταν αυτή του Γιάννη Ζαχαράκη.

Τα φιλικά που απομένουν έως τις 11 Σεπτεμβρίου, είναι τα εξής:
Κυριακή 21/8: Απόλλων Λ. – Ρήγας Φ.
Κυριακή 28/8: Ρήγας Φ. – Ολυμπιακός Β.
Τετάρτη 31/8: Ρήγας Φ. – Σαρακηνός
Σάββατο 3/9: Ρήγας Φ. – ΓΣΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου