ΤΟΠΙΚΟ

Δυνατό τεστ για Ρήγα Φεραίο

δυνατό-τεστ-για-ρήγα-φεραίο-800870

Αντιμετωπίζει σήμερα στις 6 μ.μ. την Πύδνα Κίτρους στο Βελεστίνο

Την Πύδνα Κίτρους θα υποδεχτεί σήμερα στο Βελεστίνο ο Ρήγας Φεραίος στο πλαίσιο του τρίτου φιλικού προετοιμασίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι Βελεστινιώτες στη συνέχεια θα πάρουν διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Τρίτη.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Πύδνα Κίτρους στο γήπεδο του Βελεστίνου στις 6 μ.μ. Μάλιστα, το φιλικό θα είναι ένα πρώτης τάξεως τεστ για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη, αφού ο σύλλογος της Κατερίνης, εκτός του γεγονότος πως θα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον Ρήγα, είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας πίσω από Αιγινιακό, Καραϊσκάκη και Νίκη Βόλου.

Υπενθυμίζεται πως στα προηγούμενα δύο φιλικά ο Ρήγας μετρά μία νίκη και μία ήττα. Στο πρώτο φιλικό με την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς ηττήθηκε 3-0 και την περασμένη Τρίτη κέρδισε την Ακρόπολη με 2-0.

Ο τεχνικός Λάκης Μπακάλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ο Σπύρος Γκάγκας που έχει άδεια από τη διοίκηση. Ο δεύτερος είναι ο Χρήστος Δημητρίου που τελικά θα υποβληθεί σε μαγνητική. Επίσης, εκτός είναι ο Δημήτρης Σέττος που προπονείται μόνος του και θα ενταχθεί το επόμενο διάστημα στην προετοιμασία του Ρήγα. Ακόμη, δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Θανάσης Καναβός που κληρονόμησε ένα τραυματισμό στο γόνατο από το προηγούμενο φιλικό.

Πάντως, στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Κώστας Κυπτίου που ανακοινώθηκε από την ομάδα προχθές και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, αλλά πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί αφού δεν είναι έτοιμος. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου για τον έμπειρο μέσο: «Προσθήκη που συνδυάζει στον απόλυτο βαθμό το ταλέντο και την ουσία πραγματοποίησε η ομάδα μας. Ο Κώστας Κυπτίου ανήκει από σήμερα το βράδυ στο δυναμικό του Ρήγα Φεραίου και μιλάμε για έναν παίκτη που έχει συνδυάσει το όνομα του με συνεχόμενες πρωτιές και ανόδους και που θα μπορούσε άνετα να αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία. Προσθέτει εμπειρία, ποιότητα, ουσία και περίσσιο ταλέντο στην μεσαία γραμμή της ομάδας μας και αναμένεται να αποτελέσει πολύτιμο γρανάζι και ακρογωνιαίο λίθο στην φετινή πορεία του συλλόγου.

Ο Κυπτίου έχει μέχρι στιγμής 113 αγώνες και 11 γκολ στη Γ’ Εθνική με Νίκη, Τύρναβο, Λαμία και Κισσαμικό, πανηγυρίζοντας δύο ανόδους. Καλωσόρισες Κώστα και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και μοναδικές στιγμές με την φανέλα του Ρήγα Φεραίου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου