ΤΟΠΙΚΟ

Αλμα καριέρας για Κρεββατά

αλμα-καριέρας-για-κρεββατά-745864

Στον Εθνικό Σερρών θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κωνσταντίνος Κρεββατάς. Ο πρώην -πλέον- επιθετικός του Ρήγα Φεραίου και η ομάδα του Βελεστίνου τα βρήκαν σε όλα με τους ανθρώπους της μακεδονικής ομάδας και πλέον ο 23χρονος έκανε το μεγάλο βήμα για την Football League, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών.

Οι άνθρωποι του Εθνικού Σερρών, έχοντας ακούσει τα καλύτερα για το νεαρό επιθετικό, που είναι ο πρώτος σκόρερ στη Γ’ Εθνικής με οκτώ τέρματα, τον παρακολούθησαν στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τα βρήκαν σε όλα με τους Βελεστινιώτες, οι οποίοι δεν του έκλεισαν την πόρτα σε το άλμα.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο Κωνσταντίνος Κρεββατάς, τόνισε αναφορικά με τη μεταγραφή του και τις νέες προκλήσεις που εμφανίζονται μπροστά του: «Ηρθαν στον αγώνα με τη Νεοκαισάρεια και μου είπαν «σε θέλουμε». Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ρήγα, τον προπονητή, το τεχνικό επιτελείου και τους ποδοσφαιριστές. Ηταν μία τεράστια οικογένεια για ‘μένα και μόνο καλές αναμνήσεις έχω από το Βελεστίνο. Στο ποδόσφαιρο αυτός είναι ο στόχος. Να ανεβαίνεις σκαλοπάτια και ο Ρήγας με βοήθησε σε αυτό. Μεθαύριο Παρασκευή θα μετακομίσω μόνιμα για τις Σέρρες. Από ‘δω και πέρα περισσότερη δουλειά και το κεφάλι κάτω. Θέλω να αναφερθώ ιδιαίτερα στο τεχνικό Λάκη Μπακάλη, ο οποίος με αποχαιρέτησε συγκινημένος. Τον είχαν πάρει τηλέφωνο από τις Σέρρες, είπε τα καλύτερα για μένα και τον ευχαριστώ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου