ΤΟΠΙΚΟ

Τρεις Βολιώτισσες στην Εθνική κορασίδων

τρεις-βολιώτισσες-στην-εθνική-κορασί-720334

Τρεις Βολιώτισσες παίκτριες, δύο του Μαγνησιακού και μια του Ολυμπιακού Β. θα βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας κορασίδων ποδοσφαίρου που θα συμμετάσχει σε τουρνουά της 1ης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (5-10 Αυγούστου, Δανία).

Πρόκειται για τις Άννα Γαγάρα και Χριστίνα Μαργαρίτη του Μαγνησιακού, καθώς και την Ευτυχία Κόντου του Ολυμπιακού Βόλου.

Ολες οι παίκτριες που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Κουτσάκης είναι οι Μαρία Καλτσίδη, Αναστασία Γκάτσου, Καλλιόπη Κωνσταντοπούλου, Δέσποινα Γαβρά (ΠΑΟΚ), Θεώνη Ζέρβα, Κωνσταντίνα Λάμπρου, Χριστίνα Μακρή (ΑΕ Γλυφάδας), Αννα Γαγάρα, Χριστίνα Μαργαρίτη (Μαγνησιακός), Ευτυχία Κόντου (Ολυμπιακός Β.), Βεατρίκη Σαρρή (Χανιά), Βασιλική Κουπετσίδου (Καβάλα 86), Ευαγγελία Παναγιωτίδη (Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας), Στέλλα Κοτσάκη (Αμαζόνες Δράμας), Ηλέκτρα Πλυτά (Ατρόμητος Αθηνών), Δανάη Καλδαρίδου (Ηφαιστος Περιστερίου), Αθανασία Μωραϊτου ( Sindelfingen), Δήμητρα Γιαννακούλη (Φείδων Αργους).

Η ελληνική ομάδα έχει κληρωθεί στον 10ο όμιλο με την Δανία, την Ουαλία και τα Νησιά Φερόε και το αγωνιστικό πρόγραμμά της είναι το ακόλουθο:

5 Αυγούστου: Ουαλία – Ελλάδα

7 Αυγούστου: Δανία – Ελλάδα

10 Αυγούστου: Ελλάδα – Νησιά Φερόε

Στην επόμενη φάση δικαίωμα συμμετοχής θα αποκτήσουν οι Εθνικές Ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη και δεύτερη θέση της βαθμολογίας, καθώς και οι 4 καλύτερες τρίτες ομάδες όλων των προκριματικών γκρουπ (θα προκύψουν βάσει των αποτελεσμάτων τους με τις πρώτες και δεύτερες ομάδες των ομίλων).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου