ΤΟΠΙΚΟ

Εκλεισε τα φιλικά ο Ρήγας

εκλεισε-τα-φιλικά-ο-ρήγας-720412

Και ο Κουντούρης στις προπονήσεις της ομάδας του Βελεστίνου

Ενώ για τρίτη μέρα συνεχίζεται η προετοιμασία για τη συμμετοχή του Ρήγα στη Γ Εθνική, οριστικοποιήθηκε και το πρόγραμμα των πρώτων φιλικών αγώνων για την ομάδα του Βελεστίνου που στις 18/8 παίζει με την ΑΕΚ. Στο μεταξύ, αφού οριστικοποιήθηκε για τις 18/8 το φιλικό ιστορικής σημασίας με την ΑΕΚ, που θα δώσει στο Βελεστίνο ο Ρήγας Φεραίος, οι άνθρωποι του Ρήγα θέλουν να είναι το φιλικό αυτό πραγματική γιορτή για την περιοχή.

Χάρη στις άμεσες ενέργειες τόσο της Δημάρχου κα Λαΐτσου όσο και της διοίκησης του κ. Καλόγηρου, έγινε αποκατάσταση των ζημιών στο χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου και ειδικά στο χώρο μπροστά από τις δύο εστίες.

Το Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου θα είναι έτοιμο από κάθε άποψη για τα μεγάλα ραντεβού της νέας σεζόν, αρχής γενομένης από το σπουδαίο φιλικό με την ΑΕΚ στις 18 Αυγούστου.

Αναλυτικά τα φιλικά του Ρήγα Φεραίου.

7/8 Ρήγας Φεραίος – Αλμυρός

11/8 Αμπελώνιακός – Ρήγας Φεραίος

18/8 Ρήγας Φεραίος – ΑΕΚ

24/8 Ρήγας Φεραίος – Μαχητής Τερψιθέας

28/8 Αλμυρός – Ρήγας Φεραίος

4/9 Πύρασος – Ρήγας Φεραίος

Στο επόμενο διάστημα του Σεπτεμβρίου και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα κλειστούν και άλλα φιλικά, τα οποία θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν.

Στο μεταξύ στη δεύτερη μέρα προετοιμασίας υπήρξε μια ευχάριστη έκπληξη, αφού στην προπόνηση, το παρών έδωσε και η σημαία της ομάδας του Ρήγα Παναγιώτης Κουντούρης. Ο παίκτης σύμβολο για τον Α.Σ Ρήγα Φεραίο φαίνεται ότι δεν το βάζει κάτω και για μια ακόμη σεζόν θέλει να δώσει το παρών στις υποχρεώσεις της ομάδα .

Εξάλλου η παρουσία του και μόνο στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια της ομάδας έχει «ευεργετικές ιδιότητες» γιατί δίπλα στα ταλέντα χρειάζεται και η πείρα και η καθοδήγηση του Παναγιώτη Κουντούρη. Κατά τα άλλα ο Λάκης Μπακάλης έχει αρχίσει τις ασκήσεις με μπάλα κάνοντας έτσι πιο κεφάτο το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών, αφού η εναλλαγή ασκήσεων – τρεξίματος κάνει το πρόγραμμα αρκετά πιο ενδιαφέρον.

Από χθες οι προπονήσεις γίνονται διπλές, πρωί όσο και το απόγευμα με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, αφού ξέρουν από τις προηγούμενες χρονιές, ότι η φυσική κατάσταση είναι ένα από τα ατού της ομάδας.

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου