ΤΟΠΙΚΟ

Επέστρεψε στην κορυφή ο Γ.Σ. Βόλου

επέστρεψε-στην-κορυφή-ο-γ-σ-βόλου-698206

Κατέκτησε την πρωτιά του Ομίλου Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας στο πινγκ πονγκ αήττητος

Επιστροφή στην κορυφή για την ομάδα πινγκ πονγκ του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου που κατέκτησε την πρωτιά του Ομίλου Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας…

Με απόλυτο κυρίαρχο το Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) το Σάββατο που μας πέρασε.

Η ομάδα του Γ.Σ. Βόλου πέρασε σαν σίφουνας και μέσα από την έδρα της Δύναμης Λάρισας με το εκκωφαντικό 0 – 4, κατακτώντας έτσι την πρωτιά του 4ου Ομίλου (Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας) όντας αήττητος σε όλους τους αγώνες του, εντός και εκτός έδρας.

Βέβαια ο Γ. Σ. Βόλου είχε ήδη αναδειχθεί Πρωταθλητής πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, μετά τη σαρωτική του επικράτηση με 4 – 1 εναντίον του βασικού συνδιεκδικητή του τίτλου Απόλλωνα Βόλου, τον οποίο και εκθρόνισε κερδίζοντάς τον και εκτός έδρας με 2 – 4. Μεγάλοι πρωταγωνιστές της φετινής καταπληκτικής πορείας της ομάδας του Γυμναστικού είναι οι Κώστας Παπαδημητρίου προπονητής και παίκτης, ο οποίος ολοκλήρωσε αήττητος το φετινό πρωτάθλημα κάνοντας μόνο νίκες σε όλους τους αγώνες, ο Αδάμ Παπαβασιλείου με σημαντική και ουσιαστική προσφορά, όπως και οι Φελεσάκης Γιάννης, Μπασαγιάννης Χρήστος, Κουτσόπουλος Τιμολέων και Παπανικολάου Γιάννης.

Τώρα το ενδιαφέρον της ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Γ.Σ. Βόλου στρέφεται στη συμμετοχή της στα μπαράζ με τους πρώτους των άλλων ομίλων για την άνοδο στην Α2’ Εθνική Κατηγορία, τα οποία θα διεξαχθούν μέσα στο Μάρτιο.

Σε σχετική ανακοίνωση του τμήματος του ΓΣΒ αναφέρονται και τα εξής: «Αξίζει να αναφερθούμε και στο μεγάλο απόντα Στράτο Πετρόπουλο που έχασε όλη τη φετινή σεζόν λόγω τραυματισμού και να του ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση, καθώς και να ευχαριστήσουμε όλους τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες του τμήματος για την ενεργή και αδιάκοπη συμμετοχή τους στις προπονήσεις που γίνονται καθημερινά στο 5ο Λύκειο Βόλου, τη Διεύθυνση του σχολείου για την πολύ καλή συνεργασία, και όλους τους φίλους του Γυμναστικού Συλλόγου και του αθλήματος για τη συμπαράστασή τους καθ’ όλη τη φετινή χρονιά».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου