ΤΟΠΙΚΟ

Κέρδισαν εμπειρίες οι μικροί

κέρδισαν-εμπειρίες-οι-μικροί-698224

Το περασμένο Σάββατο (24-01-2015) η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα Αττικής, για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων παιδιών που αγωνίζονται στις ηλικίες 2001 και 2004.

Την αποστολή της Αγ. Παρασκευής υποδέχτηκαν από πλευράς της ΠΑΕ ΑΕΚ οι κ.κ. Μιχ. Μητροτάσιος (Τεχνικός Διευθυντής) και Στ. Μανωλάς (προπονητής Κ20), ενώ παρών ήταν και το σύνολο των προπονητών της ομάδος της ΑΕΚ.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου κέρδισε το θαυμασμό και τους επαίνους των παραγόντων της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, που έμειναν εντυπωσιασμένοι από τον προγραμματισμό των προπονήσεων και γενικότερα από την μεθοδική δουλειά που γίνεται από την Ακαδημία του Βόλου!

Ως επιστέγασμα της γενικότερα καλής παρουσίας, ήταν και τα αποτελέσματα που κατάφεραν οι ομάδες της Αγ. Παρασκευής, απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα στην κατηγορία 2001 με προπονητή τον Αγγελο Καρόπουλο προέκυψε ισοπαλία με σκορ 1-1 (σκόρερ για τους Βολιώτες ο Θεοδωρίδης ), ενώ στο τμήμα 2004 με προπονητή τον Dusan Ntoy Pocuca, η ομάδα του Βόλου επικράτησε 1-0, με σκόρερ τον Καλόγηρο.

Από την πλευρά τους, οι παράγοντες της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά την ΠΑΕ ΑΕΚ για την άριστη φιλοξενία που πρόσφερε, καθώς επίσης τους γονείς για την συμπαράσταση, αλλά και τους μαθητές-ποδοσφαιριστές της Σχολής για την άριστη παρουσία τους, τόσο στο ταξίδι όσο και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και των αγώνων στους χώρους που φιλοξενήθηκαν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου