ΤΟΠΙΚΟ

Παρελθόν ο Κεφαλάς

παρελθόν-ο-κεφαλάς-696066

Επειτα από 3.5 χρόνια παρουσίας, υπερασπιζόμενος τα δοκάρια του Ρήγα Φεραίου, ελεύθερος έμεινε από χθες ο Αποστόλης Κεφαλάς, από την ομάδα του Βελεστίνου.

Με σύνολο 66 συμμετοχών στην τρίχρονη παρουσία του στο Ρήγα (είχε καταγράψει 10 συμμετοχές τη σεζόν 2013-2014, 26 τη σεζόν 2014-2015 και 30 την περσινή) ο Βολιώτης τερματοφύλακας ήταν βασικό στέλεχος για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη, έχοντας πάρει μεταγραφή για το Ρήγα από τη Νίκη Βόλου, στα μέσα της σεζόν 2012-2013.

Φέτος, στα δύο πρώτα παιχνίδια που βρέθηκε στην αποστολή του Ρήγα Φεραίου έκατσε στον πάγκο με τον Τάσο Παπαγιάννη που ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα να υπερασπίζεται την εστία του Ρήγα, όπως και στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στη Φιλιππιάδα, όντας εκτός πλάνων του τεχνικού επιτελείου. Πλέον, η τριάδα τερματοφυλάκων για τον Ρήγα αποτελείται από τους Παπαγιάννη, Τσουμπέκο και τον 15χρονο Τσιότρα.

Συνέχεια με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Με ανάμικτα συναισθήματα επέστρεψε από τη Φιλιππιάδα ο Ρήγας Φεραίος, καθώς η ισοπαλία της Κυριακής απέναντι στον Εθνικό (1-1), θα μπορούσε να είναι και νίκη, αν η διαιτησία του κ. Μάντζιου δεν ήταν καλύτερη για τους Βελεστινιώτες.

Το πέναλτι που δόθηκε στην ομάδα του Εθνικού και από το οποίο προήλθε η ισοφάριση των γηπεδούχων με τον Μιχάλη, χαρακτηρίζεται «τραβηγμένο» με την ομάδα του Λάκη Μπακάλη πάντως να παίρνει το δεύτερο της θετικό αποτέλεσμα, μετά την αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου. Οι τέσσερις βαθμοί σε 4 παιχνίδια που έχουν κατακτήσει οι «κυανόλευκοι» και προήλθαν στα δύο τελευταία παιχνίδια για τους Βελεστινιώτες δείχνουν ότι η ομάδα του Μπακάλη αποκτά ρυθμό, με τη συνέχεια να βρίσκει στο δρόμο τους τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Την ερχόμενη Κυριακή (9/2) στο Βελεστίνο είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με την ομάδα της Κατερίνης, για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ενώ ακολουθεί το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Αποκλειστικός στόχος η κατάκτηση των τριών βαθμών, με τον Λάκη Μπακάλη να αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα, όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, με τον Χρήστο Δημητρίου να βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, και το νεαρό Γουτούλη που είναι στρατευμένος.

Ο Κέβιν Χυσάϊ πάντως αναμένεται να είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ρήγα, με τους «κυανόλευκους» να θέλουν να επωφεληθούν από την έδρα τους, ώστε να πάρουν ένα ακόμη σημαντικό «τρίποντο», στο Βελεστίνο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου