ΤΟΠΙΚΟ

Νέες νίκες για Πύρασο, Πρωτεσίλαο, ΓΣ Αλμυρού & Αίαντα Σούρπης στην Α’ ΕΠΣΘ

νέες-νίκες-για-πύρασο-πρωτεσίλαο-γσ-αλ-697840

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με δεύτερη συνεχόμενη νίκη προχώρησαν στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής στην ΑΚατηγορία της ΕΠΣΘ, οι Πύρασος, Πρωτεσίλαος, ΓΣ Αλμυρού και Αίαντας Σούρπης και έτσι υπάρχει τετραπλή συγκατοίκηση στην κορυφή της βαθμολογίας. Αναλυτικά οι αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου στην Α ΕΠΣΘ.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ 1-3

Γήπεδο Αγίας Παρασκευής

Σκόρερ: (84’ Κουτσιαρής – 1’ Σαμαράς, 31’ Τσεκούρας, 63’ Ανατολής)

Διαιτητής: Χαρβάλας,

Βοηθοί: Βαρτσάκης, Γιαννής

Το πρώτο τρίποντο της νέας περιόδου κατέκτησε ο Σαρακηνός το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, όπου και επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με 3-1 στο γειτονικό ντέρμπι, με τους γηπεδούχους να γνωρίζουν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Το παιχνίδι έκρυβε αρκετές συγκινήσεις, αλλά και ένα δυσάρεστο συμβάν, με τον 15χρονο αμυντικό των γηπεδούχων Μανώλη Κλώθο να τραυματίζεται στις αρχές της αναμέτρησης, για να μεταφερθεί λίγο αργότερα με ασθενοφόρο στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο, δίχως ωστόσο ο τραυματισμός του να αποδειχθεί σοβαρός.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, όταν από βαθιά μπαλιά στον Σαμαρά εκείνος δεν δυσκολεύθηκε να ανοίξει το σκορ για το 0-1 στο 1’.

Επτά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 8’ σημειώθηκε ο τραυματισμός του νεαρού Κλώθου, ο οποίος στην προσπάθεια να διεκδικήσει την μπάλα με το κεφάλι χτύπησε στον κρόταφο από το πόδι αντιπάλου.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 22’, όμως η κεφαλιά του Κοπάνα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μαρμαρινού σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κοντογιάννη, για να ακολουθήσει το 0-2 από τον Τσεκούρα στο 31’, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται στο διαιτητή Χαρβάλα, που δεν διέκοψε το παιχνίδι, μιας και στο συγκεκριμένο λεπτό είχε φθάσει το ασθενοφόρο για να παραλάβει τον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Η τελευταία καλή στιγμή του α’ μέρους ανήκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι τα έβαλαν και πάλι με την… ατυχία τους, όταν στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαρμαρινός σημάδεψε με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοντογιάννη.

Στο β’ μέρος ο Σαρακηνός ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι και έφτασε σε ακόμη ένα τέρμα, όταν από βαθιά μπαλιά του Τσεκούρα (πίσω από τη σέντρα), ο Ανατολής δεν είχε πρόβλημα να «σκάψει» την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο Μαλλιαρό για το 0-3.

Με τη συμπλήρωση 72 λεπτών αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν και τρίτο δοκάρι, όταν από κόντρα και διώξιμο τον αμυνόμενων, η μπάλα χτύπησε στον Χατζημητροφάνη και στη συνέχεια βρήκε στη ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού.

Τελικά οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 84’, με τον Κούκιο να βρίσκει τον Κουτσιαρή, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Κοντογιάννη για το 1-3.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: (Μαλακασιώτης) Μαλλιαρός, Κούκιος, Γιάτσος, Κλώθος (13’ λ.τρ. Σιγάλας), Χατζημητροφάνης, Καψάλης, Παπουτσής (49’ Στ. Μαλακασιώτης), Παπακώστας, Κοπάνας, Μαρμαρινός (60’ Κουτσιαρής), Καραγιάννης.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: (Παπαστεργίου) Κοντογιάννης, Δημητριάδης (65’ Ρέλλος), Ιωάννου, Σουλιώτης, Τσαρδακάς, Μαλεσάγκος, Τσεκούρας (73’ Φουρκιώτης), Σαμαράς, Χρυσικός (23’ Ανατολής), Βαλωτής, Φραγκογιάννης.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ 0-0

Γήπεδο Πορταριάς

Σκόρερ: –

Διαιτητής: Ρούσης

Βοηθοί: Μπασδέκη, Μαγουλιανίτης

Τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο νεοφώτιστος Παγασητικός απέναντι στον περσινό πρωταθλητή της Α’ Κατηγορίας Ηρακλή, μιας και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο της Πορταριάς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στην έδρα της Σκοπέλου, ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να πιάσει τα ίδια υψηλά στάνταρ, έχοντας την πρώτη του απώλεια στο πρωτάθλημα απέναντι στον αξιόμαχο Παγασητικό, ο οποίος είχε δείξει τα διαπιστευτήρια του και απέναντι στον ΓΣΑ, παρά την ήττα της πρεμιέρας.

Ο Παγασητικός ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, αλλά ο Πολυμέρου ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε την εκτέλεση φάουλ του Μυλωνά. Στην επανάληψη ο Ηρακλής πίεσε για το γκολ, αλλά τόσο η προσπάθεια του Λιάρου στο 52’ όσο και του Μαυρίδη στο 54’ δεν βρήκαν στόχο. Ο Πολυμέρου διατήρησε το μηδέν και στο 60’, μπλοκάροντας φάουλ του Μυλωνά για να ακολουθήσουν δύο νέες προσπάθειες από Κοντοβά και Λιάρο, με το σουτ του πρώτου να περνά άουτ, ενώ το επόμενο ανάγκασε τον Κορέντη να παραχωρήσει κόρνερ. Μία από τις σημαντικότερες στιγμές της αναμέτρησης καταγράφηκε στο 81’, με τον Θάνο του Παγασητικού να φεύγει στην κόντρα, αλλά το πλασέ που έπιασε προ του Πολυμέρου κατέληξε σε κόρνερ με τάκλιν από τον Ντούρο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΛΟΥ: Πολυμέρου, Κοντοβάς, Ντούρο, Γιαμαλής, Μοράλες, Μαυρίδης (72’ Παπαπορφυρίου), Αντ. Φεζο, Λιάρος, Ασλάνογλου, Μίλτος (46’ Τρελόπουλος), Λιάκος (46’ Ντ. Φέζο).

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κορέντης, Μπερτζέμης, Μυλωνάς, Στρούγκης, Καψιώτης, Λάιος, Μπραχόλι (70’ Μπούρντα), Γκατζούνας, Ρηγίνος (65’ Σίμος), Περιβολιώτης, Θάνος ( 81’ λ.τ. Καλατζής).

ΘΗΣΕΑΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-0

Γήπεδο Βοηθητικό ΕΑΚ

Σκόρερ: –

Διαιτητής: Νικολόπουλος

Βοηθοί: Καρακίτσος, Αναστασίου

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν το πρωί της Κυριακής Θησέας και Διαγόρας στο βοηθητικό του ΕΑΚ, με τους τυπικά γηπεδούχους να παίρνουν τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα, την ώρα που η ομάδα του Στεφανοβικείου είχε την πρώτη της απώλεια.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν την υπεροχή στην αναμέτρηση, φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 6ο λεπτό, όταν ο Πάσχος σε τετ α τετ που είχε με τον Σταμέλο δεν μπόρεσε να τον κερδίσει. Στη συνέχεια ένα σουτ του Ζάγκα για το Θησέα πέρασε πάνω από την εστία του Βουραζέρη στο 15’ και στο 28’ ίδια ήταν η κατάληξη από το φάουλ του Καραπλιάγκου. Από το 73’ μέχρι και το φινάλε οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το πολυπόθητο γκολ, όταν αρχικά ο Κουβελάς είχε σουτ με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, για να ακολουθήσει

στο 75’ φάουλ του Καραπλιάγκου, που απέκρουσε ο Σταμέλος σε κόρνερ, έχοντας και τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού. Ο Πάσχος έχασε νέα ευκαιρία για το 0-1 στο 82’, ενώ από την άλλη ο Θησέας είχε σουτ από καλή θέση με τον Καραλόπουλο στο 77’ με την μπάλα να περνά άουτ, για να ακολουθήσει στο 80’ μεγάλη ευκαιρία και από θέση τετ α τετ με τον Κόρμπα να πλασάρει άουτ. Στο φινάλε ο Θησέας έπαιξε με 10 παίκτες, μιας και αποβλήθηκε ο Γιαννούλας με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από αψιμαχία.

ΘΗΣΕΑΣ: (Κόφφας) Σταμέλος, Γιαννούλας, Μούτος, Ζάγκας, Γαρυφάλλου, Δαμάσκος (46’ Αναστασίου), Ισά (70’ Βουρδάκης), Μπαρδόκου, Βλάχος, Καραλόπουλος, Γκουγκούδης (75’ Κόρμπας).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: (Βαγγόπουλος) Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Γαλογαύρος (70’ Καμπουρέλης), Κ. Καραπλιάγγος, Χολέβας, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς (86’ λ.τρ. Πρασσάς), Καραμανλής, Καπούλας, Καλλιακούδας (75’ Γάρος), Πάσχος.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ – ΣΚΟΠΕΛΟΣ 3-1

Γήπεδο Πτελεού

Σκόρερ: (2’, 62’ Αραπίτσας, 54’ Μαρικλέν – 32’ Ταφίλης)

Διαιτητής: Σαμαράς

Βοηθοί: Δ. Σακκάς, Μπέλλου

Με τον Αραπίτσα να σκοράρει μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πρωτεσίλαος προηγήθηκε της Σκοπέλου στο γήπεδο του Πτελεού. Οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι στη συνέχεια και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και δεύτερο τέρμα, είτε με τον Αραπίτσα, είτε με τον Παπαδόπουλο, γνώρισαν την ισοφάριση στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 32’, με τον Τίτα να χάνει την μπάλα μέσα από την αγκαλιά του έπειτα από εκτέλεση φάουλ, γεγονός που εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Ταφίλης για να πετύχει το 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν και νέο χαμένο τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο στο 39’, αλλά στην επανάληψη πήραν αυτό που δικαιούνταν. Συγκεκριμένα στο 54’ ο Μαρικλέν σημείωσε το 2-1 με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 62’ ο Αραπίτσας πέτυχε και δεύτερο τέρμα για το 3-1 με σουτ εκτός περιοχής. Για τους γηπεδούχους ακυρώθηκαν και δύο τέρματα για επιθετικό φάουλ από τον Σιαμουρδάνη και για οφσάιντ του Αραπίτσα. Πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης οι δυο ομάδες απέδωσαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην πρόεδρο του Πρωτεσιλάου Μιχάλη Σιαμανίκου, αφήνοντας από ένα λουλούδι στο πρόχειρο μνημείο που είχε στηθεί, ενώ το ντεμπούτο του στη φετινή σεζόν πραγματοποίησε ο γιος του εκλιπόντος, Βασίλης Σιαμανίκος.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: (Ανδρωνάς) Τίτας, Μιχόπουλος, Μαλλιαρός, Σιαμουρδάνης, Β. Χασιώτης, Κόρκος, Παναγιώτου (58’ Σιαμανίκος), Σ. Χασιώτης (65’ Λειμονής), Παπαδόπουλος, Μαρικλέν, Αραπίτσας (81’ Σούσκο).

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: (Καρυοφίλης) Ταλαδιανός, Ιμπρούσι, Ρόκος, Καραθανάσης, Χονδρός, Αλεξίου, Ασημάκης, Τριανταφύλλου, Ταφίλης (80’ Ζαρίφης), Συνοδινός, Χρυσάνθης.

ΣΚΙΑΘΟΣ – ΑΚΡΟΠΟΛΗ 0-0

Γήπεδο Σκιάθου

Σκόρερ: –

Διαιτητής: Βλάχος

Βοηθοί: Τσολακίδης, Γεωργατζής

Πολύ κοντά στην κατάκτηση μιας δεύτερης συνεχόμενης νίκης έφτασε η ομάδα της Ακρόπολης Σέσκλου, αλλά τα δοκάρια σταμάτησαν την ομάδα του Βαγγέλη Τάχου, απέναντι στη Σκιάθο. Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο μέρος, στο οποίο η Σκιάθος είδε τον Σταμέλο να μην προλαβαίνει τη σέντρα σουτ του Σκέμπι στο 25’, η επανάληψη ήταν καταιγιστική, κυρίως για τους φιλοξενούμενους. Το λόγο είχαν τα δοκάρια, με τους Σεσκλιώτες να τα βάζουν με την τύχη τους όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές. Συγκεκριμένα μοιραίοι για τους φιλοξενούμενους ήταν οι Μόσιος στο 67’, Μιχολίτσης στο 71’ και Μ. Τσουκάλης στο 76’, οι οποίοι είδαν τις προσπάθειες να σταματούν πότε στο δεξί κάθετο και πότε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπάρα, ενώ σημαντικές ευκαιρίες χάθηκαν και μετά από τετ α τετ των Μόσιου και Φώτου. Από την άλλη, η Σκιάθος προσπάθησε να πάρει το πρώτο της φετινό τρίποντο, αλλά Σκέμπι, Τάσσου και Μπρέγκου δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ανατολή στην επανάληψη.

ΣΚΙΑΘΟΣ: (Βλαχόπουλος) Παπάρας, Νικολαΐδης (80’ Τάσου), Γιαουράκης, Τουρναβίτης, Κυπαρισσός, Μπρέγκου, Βεργίνης, Γ. Σταμέλος, Σκέμπι, Σαρρής (65’ Γαζέτης), Φερετζέλης (74’ Πρίφτι).

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: (Τάχος) Ανατολής, Ν. Αξιώτης (75’ Τσιάμης), Πασσάς, Χάνος, Φ. Φώτου, Κ. Κολυμήτρας, Στ. Αξιώτης (70’ Παγώνης), Α. Κολυμήτρας, Μιχολίτσης, Μόσιος, Μ. Τσουκάλης.

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ 0-1

Γήπεδο Καναλίων

Σκόρερ: 22’ Κατσαβριάς

Διαιτητής: Τασιόπουλος

Βοηθοί: Σφυρής, Π.Σακκάς

Με χρυσό σκόρερ τον Κατσαβριά, ο Αίαντας Σούρπης κέρδισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν αυτό που θέλουν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Οι παίκτες του Κώστα Στέκα προηγήθηκαν στο 22’, όταν ο Κατσαβριάς κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σουτ εντός περιοχής. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ακυρωθέν τέρμα στο 13’, με τον επόπτη να θεωρεί πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή από σουτ του Τσιουρή. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη δύο ευκαιρίες, με τον Θ.Κ. Κωστούλα να σουτάρει δίπλα από το δοκάρι του Μουράτη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ: (Ρέππος) Μουράτης, Πάντσιος, Φεζο, Κουζιώκας, Καραβάς (50’ Φώτου), Ψήφος, Καλαμήδας (75’ Καραντάγλης), Βασιλείου, Τζιούρης, Ρακής, Παναγιωτάκης (65’ Μαστακούλης).

ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: (Στέκας) Λαγός, Κουτσούμπας, Παπανικολόπουλος, Κραβαρίτης (75’ Γρούνας), Θ.Κ. Κωστούλας, Δημητρίου, Χριστέλος, Θ.Δ. Κωστούλας, Κατσαβριάς, Γαρυφάλλου (46’ Χειλάς), Γουργιώτης (58’ Κοντοβάς).

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ – AΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΤΙΚΩΝ 1-0

Γήπεδο Αλμυρού

Σκορερ: (75’ Κωτσιαρίδης)

Διαιτητής: Σαρρής

Βοηθοί: Γόργορης, Κατσιγιαννάκης

Ο ΓΣ Αλμυρού πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, με τον Κωτσιαρίδη να λυτρώνει την ομάδα του απέναντι στον Αρη Μελισσατίκων και να φθάνει έτσι στους 6 βαθμούς. Το χρυσό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο πολυτάλαντος μέσος με σουτ εκτός περιοχής. Παράλληλα οι γηπεδούχοι είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Κοντοβά στο 20’, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ χάθηκαν επίσης από τον Κοντοβά δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 8’ και στο 15’. Ο Κρανάς απώλεσε την ευκαιρία να σκοράρει στη συνέχεια (24’-37’) και μεγάλη διπλή ευκαιρία έχασαν οι Κωτσιαρίδης και Νασιακόπουλος στην επανάληψη. Οσον αφορά την ομάδα του Αρη, ο Νούσιας έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες για το 0-1 στο α’ μέρος και ακολούθησαν στο δεύτερο ημίχρονο οι άστοχες προσπάθειες με τους Αποστολίδη και Μερμίγγη.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: (Θεοδώρου) Χαλάτσης, Καψιώτης, Δημουλάς (60’ Μακανίκας), Πλάβος, Κυριάκος, Θωμαΐδης (65’ Τσόγκας), Φαράντος (45’ Βούλγαρης), Κωτσιαρίδης, Κρανάς, Νασιακόπουλος, Κοντοβάς.

ΑΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΤΙΚΩΝ: (Ακτσιαλής) Κουρίτας, Τσίρος, Στεργιόπουλος, Γούτσιος, Γκοτσόπουλος, Θεοδοσιάδης (85’ Παλάντζας), Νούσιας, Γκάγκας (85’ Σιαμέτης), Μερμίγγης, Αποστολίδης (87’ Καρακάσης), Ιμπρα.

ΠΥΡΑΣΟΣ – ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ 4-0

Γήπεδο Αγχιάλου

Σκόρερ: (2’ Αντζούρης, 6’ Κοτζαθανάσης, 48’, 55’ Σιώμος)

Διαιτητής: Χαλβατζάκος

Βοηθοί: Κόκκαλης, Τρυφωνίδης

Εύκολο έργο είχε ο Πύρασος απέναντι στην ΑΕ Διμηνίου, με τους Αγχιαλίτες να πανηγυρίζουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους. Το σκορ για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου άνοιξε ο Αντζούρης στο 2ο λεπτό μετά από συνεργασία με τους Κατή και Σφάκα και κεφαλιά του πρώτου. Μάλιστα η μηχανή του Πυράσου συνέχισε στον ίδιο παραγωγικό ρυθμό και τέσσερα λεπτά αργότερα πέτυχε και το 2-0, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Σφάκα ο Κοτζαθανάσης βρέθηκε εκτός περιοχής και με σουτ στην κίνηση σημείωσε το πρώτο φετινό του τέρμα.

Στην επανάληψη ο Πύρασος πέτυχε και το 3-0 με πλασέ του Σιώμου και συγκεκριμένα, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε και το 4-0 στο 55’. Από την άλλη για την ΑΕΔ χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες για κάποιο τέρμα, με τους Πετρόπουλο στο 20’ και στο 58’ και στη συνέχεια στο 79’ με δυνατό σουτ του Καλαμίδα, που εξουδετέρωσε ο Τσιλίγκος.

ΠΥΡΑΣΟΣ: (Αρσένος) Τσιλίγκος, Ρουκάς, Βαν ντε Γουίχε, Μαλισσόβας (55’ Μπέικος), Κοτζαθανάσης, Τανάγιας, Μπασδάνης, Αντζούρης (46’ Χ. Μπούτλας), Σιώμος (67’ Γιοβάνης), Κατής, Σφάκας.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: (Μακρής) Τριανταφύλλου, Παπαεμμανουηλίδης, Καλαμίδας, Λούμπαρδος (46’ Στρούγγης), Παπαϊωάννου, Ζαρίφης, Δημουλάς (28’ Τρίμμης), Χατζησταμάτης, Πετρόπουλος, Χαντζής (77’ Ανδρέου), Γεωργιάδης.

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Γκολ Β.

1. Πύρασος 6-0 6

2. Πρωτεσίλαος 6-2 6

3. ΓΣ Αλμυρού 5-2 6

4. Αίας 2-0 6

5. Ηρακλής 3-0 4

6. Ακρόπολη 2-0 4

7. Διαγόρας 2-0 4

8. Σαρακηνός 4-4 3

9. ΑΕ Διμηνίου 1-4 3

10. Σκιάθος 0-1 -1 1

11. Παγασητικός 2-4 1

12. Θησέας 0-2 1

13. Αγία Παρασκευή 1-4 0

14. Απόλλων 0-3 0

15. Άρης 0-3 0

16. Σκόπελος 1-6 0

Επόμενη 3η (8-9/10)

ΑΕ Διμηνίου – Σαρακηνός
Αίας – Πύρασος
Σκόπελος – Αγία Παρασκευή
Ακρόπολη – Απόλλων
Παγασητικός – Πρωτεσίλαος
Διαγόρας – Σκιάθος
Αρης – Ηρακλής Β.
Θησέας – ΓΣ Αλμυρού

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου