ΤΟΠΙΚΟ

Παρελθόν ο Μπαντάς από τον Ηρακλή

παρελθόν-ο-μπαντάς-από-τον-ηρακλή-683666

Μετά από τέσσερα επίσημα παιχνίδια στον πάγκο του Ηρακλή Βόλου, ο προπονητής Κώστας Μπαντάς, αποχώρησε από την πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣΘ, λόγω διαφοράς φιλοσοφίας όπως ανέφερε και ο ίδιος.

Ο 40χρονος τεχνικός πέρα από τον τελικό του Super Cup, όπου έκανε το ντεμπούτο του με τους κυανόλευκους στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, κατεύθυνε τον Ηρακλή και σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία μέτρησε δύο νίκες και μία ισοπαλία, διατηρώντας μηδέν παθητικό στην άμυνα σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ηρακλής έχασε το περασμένο Σάββατο στα χαρτιά το παιχνίδι από το Θησέα Αγριάς, μιας και δεν προσκόμισε ως όφειλε την κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών, κάτι που όπως φαίνεται αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τον φέρελπι προπονητή και πρώην ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος με δήλωση του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας του Ηρακλή, τους ποδοσφαιριστές, τους φροντιστές και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Κώστα Προβίδα για την έως τώρα συνεργασίας μας. Ο λόγος παραίτησης μου είναι καθαρά θέμα διαφορετικής φιλοσοφίας και αντίληψης για το ποδόσφαιρο. Εύχομαι στην ομάδα του Ηρακλή να αποκτήσει σύντομα τη διοικητική της ηρεμία και εύχομαι πολλές επιτυχίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου