ΤΟΠΙΚΟ

Συνεχίζουν ακάθεκτοι, Δήμητρα, Πηλέας και Ιάσονας

συνεχίζουν-ακάθεκτοι-δήμητρα-πηλέας-680987

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ακάθεκτοι συνεχίζουν στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ οι Πηλέας και Ιάσονας Αλλης Μεριάς για τον Α’ Ομιλο και η Δήμητρα Ευξεινούπολης στο Β’ μετά και το πέρας της 2ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α’ όμιλος

Δάφνη – Μακρινίτσα 0-2

Σκόρερ: (3’, 23’ Καλόγηρος)

Με τον Καλογήρου να σημειώνει δύο τέρματα σε διάστημα 20 λεπτών, η Μακρινίτσα πήρε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Νεάπολης. Οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Καλογήρου να κάνει το 0-1 στο 3’ με εξαιρετικό τεχνικό και στο 23’ ο ίδιος παίχτης μετά από εξαιρετική ενέργεια από τα πλάγια και αφού πέρασε τρεις παίκτες σούταρε στην απέναντι γωνία για το 0-2, που ήταν και το τελικό.

ΔΑΦΝΗ: (Βαρβέκης) Αλπάκης, Βολιώτης, Λούκας(77’ Φιλοσόγλου), Μαγιόγλου, Τσιτσιρίκης, Παβλογιάρης, Λαρίσης, Τσαρέλας(86’ Γκιάστας), Δεμερτζής(30’ Μαρέδης), Ευάγγελος, Μασούρας.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: (Κολημήτρας) Πρωτούλης, Κανάβας (85’ Γερ. Μυλωνάς), Φράγγος, Βαρώτας, Σαρακατσάνος, Καλόγηρος, (70’ Πολύζος), Γάκιας, Ντελάκος, Παρίσης, Μεταξάς, Χρυσανθόπουλος (46’ Δημητρόπουλος).

Τοξότης – Ανθιμος Γαζής 0-2

Σκόρερ: (37’ Τσατσαρώνης, 60’ Δανηλόπουλος)

Στο βοηθητικό του ΕΑΚ ο Τοξότης δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς, μιας και ο Ανθιμος Γαζής ήταν ανώτερος, σημειώνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, με τους Τσατσαρώνη και Δανηλόπουλο, να διαμορφώνουν το τελικό 0-2 με τα τέρματα που πέτυχαν στο 37ο και 60ο λεπτό. Για την ομάδα του Τοξότη, δοκάρι είχε ο Τσένα στο 7ο λεπτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: (Χρυσοχού) Κοντογιάννης, Σιαμουρδάνης, Παρασχούδης, Αλ. Βέτσικας, Στρούγγης (65’ Τσιμπρίδης), Τσιατσιάνης, Γ. Βέτσικας, Παραδάκης (72’ Κυριαζής), Τριχιάς, Πελεκούδας (55’ Μαϊστράλης), Τσένα.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: (Κουρούπης) Τζιαφής, Καρασώτος, Δημόπουλος (65’ Ψαθάς), Κωστάκης, Λάσκος, Παπαδόπουλος, Κατσαρός (70’ Θεοδώρου), Μπρισμπέος, Ζάνης (73’ Δρακονταήλης), Τσατσαρώνης, Δανηλόπουλος.

Α.Ε. 2002 – Πηλέας 1-2

Σκόρερ: (7’ Χιούσι, 88’ Μπραχιμάϊ)

Με το διπλό από το γήπεδο της Γατζέας απέδρασε ο Πηλέας, κερδίζοντας με 1-2 την ΑΕ 2002. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας άνοιξε το σκορ με τον Χιούσι στο 7’ με λόμπα εκτός περιοχής και το 0-2 με ατομική προσπάθεια ο Μπραχιμάϊ. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 92’.

ΠΗΛΕΑΣ: (Στ. Σιαμέτης) Φύβγας, Χιούσι, Καζάκης, Βαΐτσης, Αλβανόπουλος, Καναράς, Μπραχιμάϊ, Τσουκάλης, Αγγέλης (70’ Αντζούρης), Θάνος (89’ Μαμές), Μπαρμπαγεωργόπουλος (60’ Μπατής).

Ιάσων Α.Μ. – Εθνικός 3-1

Σκόρερ: (44’ Θεοδωρόπουλος, 59’ Τσίγκας, 82’ Σπύρου – 10’ πεν. Πελεκάνος)

Κυρίαρχος στο γήπεδο της Αλλης Μεριάς ήταν ο Ιάσονας, ο οποίος μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ από τον Εθνικό, αλλά πέτυχε την πολική ανατροπή, για να πάρει τη νίκη με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ έπειτα από εκτέλεση πέναλτι του Πελεκάνου, για χέρι του Κουτσουνίδη στο 10’, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, με τον Θεοδωρόπουλο να σκοράρει με σουτ εκτός περιοχής. Το 2-1 ήρθε από τον Τσίγκα στο 59’ με κεφαλιά και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Σπύρου στο 82’, έπειτα από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Κάβουρα. Για τον Εθνικό δοκάρι είχε ο Κασδαρίδης, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Παλάση.

ΙΑΣΩΝ: (Σ. Μακρής) Κωνσταντίνου, Γούσιας, Κουτσουνίδης, Σπύρου, Τσίγκας, Ζάχος, Χριστοδούλου (75’ Ζατσάι), Καλογριάς, Ρακής (65’ Μπόλτσης), Θεοδωρόπουλος (45’ Σιόβας), Κάβουρας.

ΕΘΝΙΚΟΣ: (Ζορδομπάς) Μπέικος, Σεραφίδης (65’ Παλάντζας), Σκοτινειώτης, Ματής, Συμεωνίδης, Κασδαρίδης, Πελεκάνος, Μωραΐτης, Παλάσης, Βέργος (50’ Αλτίνης), Περεντίδης (86’ Κωθώνας).

ΑΕ Λεχωνίων – Πανιώνιος 2-2

Σκόρερ: (57’ Ρενάτο, 65’ Μοσχούλιας αυτ. – 1’ Μοσχούλιας, 89’ Καραγιώργος )

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν ΑΕ Λεχωνίων και Πανιώνιος στο γήπεδο των Λεχωνίων. Για τους φιλοξενούμενους άνοιξε το σκορ ο Μοσχούλιας, μόλις στο πρώτο λεπτό, για να έρθει η διπλή απάντηση των γηπεδούχων, με τους Ρενάτο στο 57’ και με το αυτογκόλ του σκόρερ Μοσχούλια στο 65’. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 89’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Καραγιώργος.

ΑΕ ΛΕΧΩΝΙΩΝ: (Γιαννούτσος) Αιδινής, Ντενίς, Τσόγκας, Παπακυρίτσης (47’ Ξενάκης), Τζούμας, Μπικοράρος, Βαλαρούτσος, Κολιός, Ρενάτο, Κουβαράς(75’ Ράπτης), Πουρνάρας(80’ Μειντής).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(Σκουφογιάννης): Κλεάνθης, Μοσχούλιας(65’ Αβράαμ), Κωστούλας, Παπαπορθυρίου, Τσιώλης(46’ Αλβανός), Αρβανίτης, Βαίτσης(80’ Χατζηβασιλείου), Στεργίου Χ., Μαρούγκας, Καραγιώργος, Νικούδης.

Ελευθεριακός – Κένταυρος 1-0

Την πρώτη νίκη της φετινής περιόδου σημείωσε ο Ελευθεριακός απέναντι στον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου, ο οποίος διαμαρτύρεται για τη διαιτησία. Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από το διαιτητικό τρίο, που όπως ισχυρίζονται επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι, με αποτέλεσμα και τις τρεις αλλαγές να είναι αναγκαστικές, ενώ σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του Πότσκα, ο οποίος χτύπησε σοβαρά στο ζυγωματικό του, ύστερα από επικίνδυνη προβολή αντιπάλου του, με τον άτυχο ποδοσφαιριστή να μεταφέρεται στη Λάρισα, όπου θα εγχειριστεί.

Β’ όμιλος

Ν.Α. Νίκης – Δήμητρα 0-1

Σκόρερ: (91’ Σκούρας)

Με τέρμα του Σκούρα στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης, η Δήμητρα Ευξεινούπολης έφυγε με το διπλό από το γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, όπου και επιβλήθηκε των Νέων Αθλητών Νίκης! Για την ομάδα των κυανόλευκων δοκάρι είχε ο Αποστολίδης, ενώ χάθηκαν και άλλες σημαντικές ευκαιρίες, πριν τελικά δεχθούν το 0-1 από τον Σκούρα, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα στο 66’.

ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ: (Βαταμίδης – Οικονόμου) Τασιάς, Οικονόμου, Τσαπέρος, Αποστολίδης, Σφονδυλιάς, Οσάφι (89’ Χρηστίδης), Κουτσούκης, Δώσσας (46’ Χαλκίδης), Νάνος (79’ Χαρ. Σιώμος), Αλ. Σιώμος, Ξηροκώστας.

ΔΗΜΗΤΡΑ: (Ι. Σιαμέτης) Σαββίδης, Τσέργας, Μπαράκου, Αντωνιάδης, Καρατέεβ,

Βούλγαρης, Αράπης (66’ Σκούρας), Ποζιόπουλος (96’ Μηλιώνης), Χατζέλας, Γκαρνιδης (40’ Σχουλής).

Αγχίαλος – Μικροθήβες 0-1

Σκόρερ: (25’ Ρεφουγιάτι)

Με τον Ι.Α Βέτσικα να σεντράρει και τον Ρεφουγιάτι να πετυχαίνει το χρυσό γκολ για τους φιλοξενούμενους, οι Μικροθήβες επιβλήθηκαν με 1-0 της Αγχιάλου και έτσι κατέκτησαν το πρώτο τρίποντο της σεζόν, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με το Μαγνησιακό στην πρεμιέρα.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: (Παναγιωτόπουλος) Σοφιανός, Αποστολόπουλος (60’ Σατζούρης), Μαυρόπουλος, Τσίμος, Καπέσιος, Τσέλιος, Λάζογλου (70’ Τσιάμης), Ρούλης (60’ Σγατζής), Μαγκιώρος, Τσακόγιας, Καραγιώργος.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: (Αναγνώστου) Ζαγκαβιέρος, Πορταρίτης, Αποστόλου, Αρχοντάκης, Διαμαντένιας, Ι.Α Βέτσικας, Σκοτεινός, Ρεφουγιάτι, Λάτος (60’ Ρομάριο), Νιφόρος (65’ Ι.Γ. Βέτσικας), Λανάι (78’ Μαντάνης).

Μαγνησιακός – Αχιλλέας 3-0

Σκόρερ: (26’ Προβιάς, 49’ Βασιλείου, 88’ Λέτο)

Ενα πολυ ευχάριστο απόγευμα είναι η ομάδα του Μαγνησιακού, η οποία δεν δυσκολεύθηκε με αντίπαλο τον Αχιλλέα Αχιλλείου στο «Κιούπι». Για τους γηπεδούχους του Βασίλη Πανόπουλου, κινητήριος μοχλός ήταν ο Προβιάς, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 26’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 26’, ενώ με την έναρξη της επανάληψης από δική του εκτέλεση κόρνερ, ο Βασιλείου πέτυχε και το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Λέτο με ατομική προσπάθεια, με τους γηπεδούχους να χάνουν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: (Πανόπουλος) Βίτσος, Κρανιάς, Βασιλείου, Κοντοβάς, Προβιάς, Φειζο, Μπάλας (70’ Μάιπας), Οικονόμου (83’ Καρακίτσιος), Λέτο, Τσιάνος (78’ Θεοδωρόπουλος), Γκέρτσος.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: (Κουτμάνης) Σχουλής, Ντένις, Μόσχος, Τσουκαράς, Λάμπρος (80’ Τσουβαλιάς), Λούζι (60’ Παναγιώτου), Τσεκούρας, Σπανός, Κουτσανίτης, Αραπίτσας (88’ Παπαργύρης), Ζαφειρίου.

Μυρμιδόνες – Αγία Aννα 1-1

Σκόρερ: (65’ Μπούρχας Π.- 86’ Κωτούλας)

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Μυρμιδόνες και Αγία Αννα στο γήπεδο του Πλατάνου, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Π. Μπούρχα στο 65’. Η απάντηση ήρθε στο 86’ από τον Κωτούλα, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 91’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίχτες, με το Νικηφοράκη να δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στον διαιτητή. Αξιζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι σημάδεψαν τέσσερις φορές τα δοκάρια της Αγίας Αννας και συγκεκριμένα ο Χαλάτσης με κεφαλιά στο 25’, ο Νικηφοράκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 60’, ο Βέργας με προβολή στο 65’ και ξανά ο Νικηφοράκης με σουτ στο 78’.

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: (Κατσαμπέκης) Γώγος, Καλαμάς, Νικηφοράκης, Βέργας, Κούφακης, Μάντζαρης, Μπούρχας Π., Μπούρχας Δ., Πιπινής (77’ Ζάρας), Στουρνάρας (57’ Νανάς), Χαλάτσης.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: (Αθανασιάδης) Βλαχόπουλος (75’ Χαρχαλάκης), Τσαραώσης (60’ Κωτούλας), Στεργιόπουλος (45’ Πριονιστής), Ταμπακόπουλος, Αλεξανδρίδης, Νιαώτης, Φιλατζικιώτης, Τσιουρέλης, Αντωνίου, Βογιατζής, Αντωνόπουλος.

Αθλος – Αγροτικός Αϊδινίου 1-0

Σκόρερ: (70’ Μπιρμπίλης)

Με 1-0 επικράτησε, στο γήπεδο της Ευξεινούπολης ο Αθλος Αλμυρού επί του Αγροτικού Αϊδινίου. Σκόρερ για τους γηπεδούχους, ο Μπιρμπίλης στο 70΄.

ΑΘΛΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: (Ζέρβας) Μπούντης, Κεκρέζης, Ξινός, Δήμας, Κουτρογιάννης, Κοντοβάς, Κούργιας, Μπιρμπίλης (85’ Τίτου), Χρυσοστομίδης, Νικογιάννης(88’ Τσουκάρας), Κομπούρας (65’ Γιαννακός).

Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων – Αργοναύτες 3-0 α.α.

Βαθμολογία

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

1. Ιάσων Α.Μ. 6

2. Πηλέας 6

3. Μακρινίτσα 4

4. Δάφνη 3

5. Α.Ε. 2002 3

6. Εθνικός 3

7. Ελευθεριακός 3

8. Άνθιμος Γαζης 3

9. Πανιώνιος 1

10. Τοξότης 1

11. Έν. Λεχ.Νηλέα 1

12. Κένταυρος Ν.Π. 0

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

1. Δήμητρα 6

2. Αγία Άννα 4

3. Μικροθήβες 4

4. Μαγνησιακός 4

5. Αχιλλέας Αχιλλείου 3

6. Άθλος Αλμυρού 3

7. Ν.Α. Νίκης 3

8. Ηρακλής Α.Θ. 3

9. Μυρμιδόνες 1

10. ΑΣ Αγχίαλος 1

11. Αγρ. Αϊδινίου 0

12. Αργοναύτες 0

*Οι Αργοναύτες έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα

** Με ποινή αφαίρεσης 2 βαθμών ξεκίνησε η Αγχίαλος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου