ΤΟΠΙΚΟ

Προσπέρασε… με διπλό ο Γ.Σ. Αλμυρού

προσπέρασε-με-διπλό-ο-γ-σ-αλμυρού-679184

Ο Γ.Σ. Αλμυρού ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία και το Β’ Ομιλο της ΕΠΣΘ, με τους Αλμυριώτες να φεύγουν με το διπλό από την έδρα του πρωτοπόρου, μέχρι το Σάββατο, Αίαντα Σούρπης.

Αναλυτικά:

Αίας Σούρπης – Γ.Σ Αλμυρού 0-1

Σκόρερ: (44’ Κυριάκος)

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε με γυριστή κεφαλιά ο Κυριάκος στο 44’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κρανά. Ο ίδιος παίκτης αναδείχτηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή, καθώς απομάκρυνε την μπάλα δυο φορές πάνω στη γραμμή, αποτρέποντας την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι απώλεσαν τεράστια ευκαιρία στο 64’ να φτάσουν στην ισοφάριση, με τον Παπαδόπουλο να στέλνει την μπάλα άουτ από το ύψος του πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι, όμως έχασαν και πέναλτι με τον Αντζούρη που νικήθηκε από τον Λαγό. Κόκκινη κάρτα αντίκρισαν για τον Αίαντα οι Καλοδήμος και Νικογιάννης, ενώ για τον Γ.Σ. Αλμυρού ο Χειλάς και δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης και οι διαπληκτισμοί, ενώ οι γηπεδούχοι εκφράζουν έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή Θεοχάρη.

ΑΙΑΣ: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Κοντοβάς, Καλοδήμος, Νικογιάννης, Λανάι (67’ Τσιάρας), Μπιρτσάι, Παπαδόπουλος, Κατσαβριάς, Κωστούλας, Χουλιαράς (76’ Μπούρας).

Γ.Σ ΑΛΜΥΡΟΥ: Πλακαρός, Φαράντος, Κουρτέλης, Αναστασίου, Γρούνας, Κυριάκος, Κρανάς (90’ Ράπτης), Τσόγκας (63’ Ν. Βούλγαρης), Αντζούρης (94’ Ακριβούσης), Π. Βούλγαρης, Χειλάς.

Αθλος – Μυρμιδόνες 1-3

Σκόρερ: (36’ Μπέης – 46’ πεν. Α. Φέζο, 81’ Τσιαμπαλής, 90’ πεν. Γκάμπας)
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 36’ με κεφαλιά του Μπέη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραδήμα. Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, αλλά οι φιλοξενούμενοι του έφεραν το παιχνίδι στα ίδια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντι Φέζο. Στο 81’ ο Τσιαμπαλής μετά από σέντρα του Μπουρνάκη έβαλε μπροστά την ομάδα του για το 1-2 και το τελικό 1-3 σημείωσε στην εκπνοή της αναμέτρησης ο Γκάμπας με πέναλτι.

ΑΘΛΟΣ: Γκόγκος, Μπέης, Καμπουρίδης (85’ Κοντοβάς), Πλασταράς, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Δήμας, Νικολάου (66’ Νιάκας), Χρυσοστομίδης, Φωτιάδης (84’ Αυγουλάς), Ξυνός.

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Χαλκιάς, Τσαπέρος, Γιαννακόπουλος, Γ. Μπούρχας (42’ λ.τρ. Κατσαβριάς), Ευθυμίου, Δ. Μπούρχας, Θεοδωρίδης (46’ Μπουρνάκης), Αντ. Φέζο, Χρ. Γκάμπας, Λάμπρου (71’ Καράτερζης), Τσιαμπαλής.

Διαγόρας – Μακρινίτσα 4-0

Σκόρερ: (12’ Κάρρος, 61’ Γαλογαύρος, 82’, 90’ Καπούλας)

Ο Διαγόρας προηγήθηκε στο 12’ με κεφαλιά του Κάρρου, μετά από σέντρα του Γαλογαύρου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 61’ διπλασίασε τα τέρματά του με τον Γαλογαύρο με κοντινό πλασέ. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο νεαρός Καπούλας στο 82’ και στο 90’.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αράπης, Γιαλούρας, Γαλογαύρος, Χολέβας, Κουντούρης, Καρατζιώλης, Καμπέρης (70’ Κατσίκης), Γιώργης (60’ Καραμανλής), Καπούλας, Κάρρος, Καραπλιάγκος (75’ Αγριοτσόμπανος).

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Φράγκος, Ντελάκος, Μεταξάς, Πουρνάρας, Ματζιούρας, Γ. Μαστακούλης (46’ Άρ. Σαραφίδης), Παπακώστας, Αν. Μαστακούλης (46’ Αλεξάνογλου), Ευγ. Σαραφίδης.

Αστέρας – Μικροθήβες 5-0

Σκόρερ: (9’,75’,83’ Νούσιας, 17΄Γάρος, 19΄Τριχόπουλος)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σπύρο Νούσια που πέτυχε χατ τρικ ο Αστέρας ξεπέρασε το εμπόδιο των Μικροθηβών. Ο έμπειρος επιθετικός άνοιξε λογαριασμό στο 9’ μετά από τακουνάκι του Γάρου και ο τελευταίος χρίστηκε σκόρερ στο 17’ σε ασίστ του Τριχόπουλου. Δύο λεπτά αργότερα ο Τριχόπουλος σημείωσε το 3-0 ύστερα από κάθετη πάσα του Νούσια. Στο 75’ ο Γάρος, με σέντρα, τροφοδότησε τον Νούσια, που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να πετύχει το 4-0. Το τρίτο προσωπικό τέρμα του Νούσια που διαμόρφωσε το τελικό 5-0 ήρθε στο 83’, μετά από κάθετη πάσα του Καραμανιώλα. Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Τριχόπουλο και Νούσια (31’ – 78’).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Βουραζέρης, Καραλόπουλος, Μυλωνάς (60’ Καραμανιώλας), Λουφόπουλος, Ρέβης, Παπαγιαννόπουλος, Τριχόπουλος (46’ Μαγγιώρος), Περιβολιώτης, Νούσιας, Μπούρντα (50’ Μπατσικώστας), Γάρος.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Καπαλίκας, Σκοτεινός, Ζιούλης, Ζαγκαβιέρος, Μπούσης, Ρομάριο, Κουφαλιδάκης (60’ Θ. Βαλκανιώτης), Χορταργιάς, Παπαδάκης, Καπέσιος, Ρεφουγιάτι.

Αχιλλέας – Αετός 2-1

Σκόρερ: (49’ Γ. Παναγιώτου, 76’ Χασιώτης- 32’ Κατσίκας)

Ο Αετός μπορεί να προηγήθηκε στο 32’ με τον Κατσίκα, μετά από σέντρα του Μαρούγκα αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έφτασαν στην ισοφάριση με κεφαλιά του Γ. Παναγιώτου στο 49’. Το πολύτιμο τρίποντο χάρισε στην ομάδα του ο Χασιώτης στο 73’ με νέα κεφαλιά. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ήταν άτυχοι, όταν έχασαν πέναλτι με τον Μαρούγκα στο 3’ και σημάδεψαν το δοκάρι με τον Ραφαήλ στο 20’.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Στέκας, Μόσχος, Γαλογαύρος (36’ Καλτσάς), Διαμαντής, Μπουμπούκης, Χασιώτης, Τσεκούρας, Μαλλιαρός, Πίνας (70’ Μαρμαγκιώλης), Πλασταράς, Γ. Παναγιώτου (80’ Κουτσιανίτης).

ΑΕΤΟΣ: Γκαβόπουλος, Δ. Βλαχάβας, Στεργίου (70’ Ν. Ζήσης), Γ. Βλαχάβας, Κοτρώνης, Μαρούφ, Τσιουρής, Καρυπίδης, Κατσίκας (90’ Παπαδόπουλος), Μαρούγκας, Ραφαήλ.

Πρωτεσίλαος – Αγχίαλος 2-0

Σκόρερ: (8’ Χρ. Παναγιώτου, 68’ Μαρικλέν)

Ο Πρωτεσίλαος προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό, με τέρμα του Χρ.Παναγιώτου. Αρχικά ο Γιάννης Παναγιώτου σούταρε, ο τερματοφύλακας Ρωμανός απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Χ. Παναγιώτου με πλασέ άνοιξε το σκορ. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μαρικλέν στο 68’, ο οποίος βγήκε τετ α τετ και με πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες, αφού αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 35’, ο Ζαφειρίου και στο 42’, ο Καραγιώργος των φιλοξενούμενων.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Σχουλής, Σαμουρδάνης, Χασιώτης, Κ. Κόρκος, Θ. Κόρκος, Σιαμανίκος (72’ Ακριβός), Μιχόπουλος (65’ Σούσκο), Χρ. Παναγιώτου (60’ Χριστέλος), Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν, Ζαφειρίου.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Ρωμανός, Τσαμπίρας, Μαυρόπουλος, Ρούλης (75’ Τσέλιος), Τσαρδακάς, Σγατζής, Πύλος (40’ λ.τρ. Αγγελαδάκης), Καραγιώργος, Κολώνης, Τσακόγιας, Φούκης.

Ρεπό: Δήμητρα Ευξεινούπολης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου