ΤΟΠΙΚΟ

Μεγάλη συμμετοχή στην 1η ημερίδα και κοπή πίτας του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.

μεγάλη-συμμετοχή-στην-1η-ημερίδα-και-κο-674577

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η 1η ενδο-ομιλική ημερίδα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στην οποία συμμετείχαν αθλητές αλλά και μικροί αθλούμενοι του ομίλου που βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία εμποδίων αρχαρίων βραβεύτηκαν στην 1η θέση η Ελευθερία Θωμαΐδη, 2η η Νικόλ Παπαζήση και στην 3η θέση με ίσους βαθμούς οι Ραφαέλα Μπουρδάκη και Γιάννα Ξηροφώτου. Στην κατηγορία ΑΙΑ 1η η Βίκυ Μαργαρού και 2η η Ιωάννα Μπόνου. Στο junior test (ηλικίες 6-9) στην 1η θέση η Σοφία Σκαρίπα, 2η η Νικολία Πασχούδη και ακολουθούν η Νάνσυ Παναγιωτοπούλου και η Νάσια Ορφανού στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα.

Στη μικρή κατηγορία «ΙΠΟΤΑΚΙΑ» (ηλικίες 4-6) βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους, με αναμνηστικό μετάλλιο οι Δ. Αναστασιάδου, Ο.Βασάλος, E.Barbier, I.Barbier, Σ.Μπόνος, Α.Τασσιός, Ι.Τζανή, Ε. Τσαπή.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο όμιλος τίμησε την αμαζόνα Ανδρονίκη Τσούνη με πλακέτα για την προσφορά της στις αξίες του ομίλου. Ο Ιππικός όμιλος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση, τους Σ. Ανετοπούλου, Σ. Ανετόπουλο, Α.Γαρυφαλλοπουλου, Δ.Καλέργη, Λ. Κουτρουμάνου και για την υποστήριξή τους, τις επιχειρήσεις του κ. Κ.Μαγαλιού και το Plus Cafe στη Ν. Ιωνία. Στη διοργάνωση παρευρέθηκε η κα. Ζωμένου ως εκπρόσωπος του δήμου Βόλου η οποία και βράβευσε ορισμένες κατηγορίες. Κριτής της ημερίδας ήταν από το Σύνδεσμο Κριτών ΣΚΑΙ η κα Σοφία Ιωαννίδου από τη Θεσσαλονίκη. Τέλος, ο όμιλος ευχαριστεί όσους στήριξαν οικονομικά την 6μηνη θεραπεία τενοντίτιδας της Vinette ένα από τα παλαιότερα και πιο αγαπητά άλογα του ομίλου. Αυτό ήταν και το μότο της ημέρας!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου