ΤΟΠΙΚΑ

Κατέκλεισαν τα Χάνια λιλιπούτειοι χιονοδρόμοι

κατέκλεισαν-τα-χάνια-λιλιπούτειοι-χι-617085

Αγώνες χιονοδρομίας πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο στα Χάνια, όπου καιδιεξήχθη ο Πανελλήνιος Αγώνας Γιγαντιαίας Κατάβασης Παίδων 1-2 και Κορασίδων 1-2 σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το όμορφο Βουνό των Κενταύρων, που επελέγη λόγω της καθαρότητας των οδικών αξόνων και της εύκολης πρόσβασης των αθλητών και των επισκεπτών στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, κατακλείστηκε από τους λιλιπούτειους αθλητές.

Ο εν λόγω αγώνας είχε προγραμματιστεί για το προηγούμενο Σάββατο στο Χιονοδρομικό κέντρο Καστοριάς, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της άσχημης κατάστασης του οδικού επαρχιακού δικτύου από τα χιόνια. Οι συμμετοχές ήταν εκατοντάδες, με τα παιδιά να κατεβαίνουν την πίστα «Πανόραμα», μία από τις δύσκολες του Χιονοδρομικού.

Τα μετάλλια στους νικητές απένειμε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γρηγ. Ιγγλέσης, πρόεδρος της εταιρίας που διαχειρίζεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου. Για την προστασία των αθλητών και των συμμετεχόντων υπήρχε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου