ΤΟΠΙΚΑ

«Πλημμύρισε» κόσμο το Χιονοδρομικό Πηλίου

πλημμύρισε-κόσμο-το-χιονοδρομικό-π-651621

Περισσότερα από 1.500 άτομα απόλαυσαν τις πίστες στις Αγριόλευκες

Περισσότεροι από 1.500 επισκέπτες και λάτρεις του σκι απόλαυσαν το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου στις Αγριόλευκες το τριήμερο Αποκριάς και Καθαρής Δευτέρας και είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την ψυχή τους στο νυχτερινό σκι που διοργανώθηκε το Σάββατο το βράδυ και στο οποίο πήραν μέρος περίπου 200 χιονοδρόμοι. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι στο νυχτερινό σκι πήραν μέρος μικροί και μεγάλοι που αδιάκοπα κατέβαιναν τις πίστες απολαμβάνοντας το χιόνι υπό το φως του φεγγαριού.

Οι πίστες του κέντρου και οι αναβατήρες ήταν σε πλήρη λειτουργία, με πολύ καλή ποιότητα χιονιού και ιδανικές καιρικές συνθήκες βοήθησαν ώστε το Χιονοδρομικό Κέντρο να πλημμυρίσει από κόσμο, ενώ ανάλογες καιρικές συνθήκες ευνοϊκές για όσους αγαπάνε το σκι θα επικρατήσουν σύμφωνα με πληροφορίες και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για αυτό και η προετοιμασία στο Χιονοδρομικό συνεχίζεται έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου με τις ασφαλείς και αξιόπιστες εγκαταστάσεις του απέσπασε και αυτό το τριήμερο τις καλύτερες κριτικές και τις επιδοκιμασίες των επισκεπτών που απόλαυσαν παράλληλα την απαράμιλλη φυσική ομορφιά καθώς και την, επίσης, μοναδική και υπέροχη θέα στην περιοχή.

Ο πρόεδρος της Κενταύρων Ορος Γρηγόρης Ιγγλέσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του τονίζοντας ότι εκ μέρους της εταιρείας θα συνεχιστούν οι προσπάθειες ώστε με συνεργασίες να υπάρξει προσέλκυση διαφόρων events, που θα βοηθήσουν έτσι ώστε το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου να καταστεί πόλος έλξης για τους λάτρεις του σκι και όχι μόνο. Ακόμη διαβεβαίωσε ότι προς την κατεύθυνση αυτή θα συνεχιστούν οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση των υποδομών έτσι ώστε μικροί και μεγάλοι να μπορούν να απολαμβάνουν στο μέγιστο βαθμό τη βόλτα και την παραμονή τους στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου