ΤΟΠΙΚΟ

Χωρίς προβλήματα στο φινάλε ο Ρήγας

χωρίς-προβλήματα-στο-φινάλε-ο-ρήγας-5305

Σήμερα ξεκινά ουσιαστικά τις προπονήσεις η ομάδα του Βελεστίνου ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Ρήγας υποδέχεται την προσεχή Κυριακή τον δεύτερο της βαθμολογίας Καραϊσκάκη.

Ο Λάκης Μπακάλης την περασμένη Δευτέρα έκανε μία προπόνηση – χαλάρωμα δίνοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Φαρκαδόνα. Οι Βελεστινιώτες πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της τρικαλινής ομάδας, φορτώνοντας την αντίπαλη εστία με τέσσερα γκολ.

Οι προπονήσεις στο γήπεδο του Βελεστίνου θα συνεχιστούν έως και την Παρασκευή, οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή. Οι κυανόλευκοι θέλουν να πάρουν τη νίκη από τον Καραϊσκάκη έτσι ώστε να αποχαιρετήσουν τον κόσμο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι μοναδικός απών από το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος θα είναι ο Αλεξίου. Ο έμπειρος μέσος δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο ματς με τη Φαρκαδόνα, έτσι για αυτόν το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Επιτυχίες και για τις ακαδημίες του Ρήγα

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψαν τα παιδιά της ακαδημίας του Ρήγα από την Κατερίνη. Συμμετέχοντας με δύο ομάδες η ακαδημία έδωσε το παρών αποδεχόμενη σχετική πρόσκληση και «διαφημίζοντας» το όνομα του συλλόγου, κατακτώντας και στα δύο γκρουπ την τρίτη θέση.
Τα παιδιά του Ρήγα κατέκτησαν την τρίτη θέση σε σύνολο 8 ομάδων και στα δύο ηλικιακά γκρουπ, παρόλο που είχαν να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά.

Συνολικά οι ομάδες του συλλόγου του Βελεστίνου, έδωσαν 7 αγώνες έχοντας απολογισμό 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματά τους έχουν ως εξής:

Γκρουπ 2001:

Ρήγας – Σβόρωνος 1-1
Ρήγας – Διόν 3-0
Ρήγας – ΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2-2 (παράταση 2-5).

Γκρουπ 2004:
Ρήγας – Σβόρωνος 0-1,
Ρήγας – Κεραμίδι 3-4,
Ρήγας – Ατρόμητος Κατερίνης 4-1
Ρήγας – Πιερίδες 3-2

ΚΩΝ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου