ΤΟΠΙΚΟ

Περιμένει το θαύμα ο Πύρασος

περιμένει-το-θαύμα-ο-πύρασος-5310

Τα αποτελέσματα της Κυριακής θα κρίνουν την παραμονή του

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Εθνικού και του Οικονόμου στους αγώνες της Κυριακής περιμένουν με ανυπομονησία όλοι στο στρατόπεδο του Πυράσου.

Οι Αγχιαλίτες δεν είχαν καλή συγκομιδή βαθμών στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου την προηγούμενη Κυριακή κέρδισε τον Τύρναβο με 1-0, στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου και μείωσε τη διαφορά από τον Εθνικό που βρίσκεται στην 10η θέση στον έναν βαθμό, ενώ η διαφορά από τον Οικονόμο που είναι στην 9η θέση είναι στους 2 βαθμούς.

Ετσι, σε περίπτωση που ο Οικονόμος ηττηθεί από τη Νίκη Βόλου και ο Εθνικός φέρει ισοπαλία ή ηττηθεί από τον Δωτιέα στην Αγιά, ο Πύρασος θα παραμείνει στην κατηγορία. Και αυτό γιατί οι κυανόλευκοι στο φινάλε του πρωταθλήματος θα πάρουν το τρίποντο στα χαρτιά από τον Φωκικό, που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

Βέβαια αν ο Πύρασος είχε κερδίσει τον Οπούντιο Μαρτίνου μία αγωνιστική πριν θα είχε κλειδώσει ήδη την παραμονή του. Ετσι, όλοι στο στρατόπεδο της Αγχιάλου, περιμένουν δώρο τόσο από τη Νίκη, όσο και από τον Δωτιέα.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Η διοίκηση του Πυράσου μέσω ανακοίνωσης ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες του Αιολία beach bar στη Νέα Αγχίαλο καθώς πρόσφεραν δωρεάν τους καφέδες και τα αναψυκτικά στη συνάντηση της ομάδος -διοίκησης, προπονητών, ποδοσφαιριστών- που πραγματοποιήθηκε στην εν λόγω καφετέρια μετά τη λήξη του αγώνα με τον Τύρναβο. Οι επιχειρηματίες της Ν. Αγχιάλου δείχνουν εμπράκτως τη στήριξή τους προς το σωματείο μας κι αυτό αναγνωρίζεται από όλα τα μέλη της διοίκησης του Πυράσου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου