ΤΟΠΙΚΟ

Στον Ηρακλή το ντέρμπι παραμονής

στον-ηρακλή-το-ντέρμπι-παραμονής-40208

Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της παραμονής στην Α’ ΕΠΣΘ ήταν ο Ηρακλής που επικράτησε με 3-1 του Πηλέα, διατηρώντας πλέον απόσταση τεσσάρων βαθμών από τον χθεσινό του αντίπαλο. Το σκορ για την ομάδα του Θανάση Κόφφα άνοιξε στο 11’ ο Νούσιας με σουτ εκτός περιοχής. Ο Πηλέας στην καλύτερή του ευκαιρία στην αναμέτρηση είχε δοκάρι σε σουτ του Μπραχιμάι. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους ένα λεπτό πριν την λήξη του πρώτου μέρους με σουτ εντός περιοχής του Ασλάνογλου. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος με τον Βαΐτση να κινείται στην πορεία της μπάλας έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Θεοδώρου και να μειώνει σε 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 67’ ο Νούσιας με σουτ.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΗΛΕΑΣ 3-1

Σκόρερ: (11’,67’ Νούσιας, 44’ Ασλάνογλου – 57’ Βαΐτσης)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κόφφας): Κεφαλάς, Μπατσικώστας, Δαμάσκος, Μακρής, Στρούγγης, Πάντσιος, Ασλάνογλου (88’ Γεωργουλάκος), Μπέσσας (75’ Καρπαθάκης), Νούσιας, Πετρόπουλος (85’ Γκαντής), Γκάγκας (60’ Τανός).

ΠΗΛΕΑΣ (Σιαμέτης): Φηυγάς, Βαΐτσης, Βαρσαμάς (75’ Καζάκης), Παπαπορφυρίου, Φώτου, Μωραΐτης, Μπραχιμάι (68’ λ.τρ. Καναράς), Σιαμέτης, Δημόπουλος, Θεοδώρου (87’ Αναστασόπουλος), Τσελεπίδης (45’ Καμπέρης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου