ΤΟΠΙΚΟ

ΕΠΣΘ: Νέα νίκη για Σκιάθο

επσθ-νέα-νίκη-για-σκιάθο-256109

Δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Σκιάθος απέναντι στον Ηρακλή χθες Κυριακή σε εξ’ αναβολής αγώνα της Α’ ΕΠΣΘ, με τους νησιώτες να παρουσιάζουν σε ένα ακόμη παιχνίδι, ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, σημειώνοντας την τρίτη σερί νίκη με τον Γιώργο Καλλιακούδα στον πάγκο.

Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα. Η Σκιάθος είχε τις δύο πρώτες αξιόλογες ευκαιρίες της αναμέτρησης με τα σουτ του Μαλάκου στο 30’ και στο 42’ αντίστοιχα να αναγκάζουν τον Κεφαλά να επέμβει, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 39’, με τον Χισάι να χρίζεται σκόρερ για την ομάδα με σουτ μέσα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι του Κεφαλά και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, με πιο σημαντικές τα σουτ των Νούσια και Ασλάνογλου, που κατέληξαν λίγο άουτ. Οι νησιώτες εκμεταλλευόμενοι τα αμυντικά κενά του Ηρακλή, που έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, έφτασαν πολύ κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα με τα σουτ των Γραββάνη και Φερετζέλη να απομακρύνονται από τον Κεφαλά. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο δεύτερο διαδοχικό τους διπλό.

ΗΡΑΚΛΗΣ Β. (Τσιαντάκης): Κεφαλάς, Μακρής(75’ Μπατσικόστας), Δαμάσκος, Στρούγκης, Ρουκάς, Γκάγκας, Πετρόπουλος, Μπάμπα(85’ Λιόλιος), Ασλάνογλου, Νούσιας, Τάνος (45’ Μπέσας).

ΣΚΙΑΘΟΣ(Καλλιακούδας): Παπάρας, Χρυσάνθης, Νικολαΐδης (88’ Τσάκα), Πρίφτι Ελιο, Τουρναβίτης, Μπρέγου (75’ Γραββάνης), Χισάι, Μαλάκος, Ζαρίφης (80’ Φερετζέλης), Τάσσος (30’ Σαρρής), Πρίφτι Ντένι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου