ΤΟΠΙΚΟ

Δυναμικό ξεκίνημα

δυναμικό-ξεκίνημα-353029

Σε ευχάριστο κλίμα και με αισθητή την παρουσία των φιλάθλων έλαβε χώρα ο αγιασμός και συνάμα η πρώτη προπόνηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης. Σε αυτήν παρέστησαν οι παίχτες του συλλόγου, μαζί με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς και όλοι οι ιθύνοντες της διοίκησης.

Συνολικά, το σωματείο της Ευξεινούπολης, το οποίο έχει ανεβάσει τον πήχη για τη νέα χρονιά και αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, έχει προβεί σε πέντε σημαντικές προσθήκες. Η πιο σημαντική εξ αυτών ήταν αυτή του Δημήτρη Στεφανή, καθώς ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε μετά από 14 χρόνια στην ομάδα του χωριού του. Υπενθυμίζουμε ότι στην ηλικία των 18 είχε αποχωρήσει για τον Ολυμπιακό Βόλου. Μια ακόμη μεταγραφή της Δήμητρας είναι αυτή του Ευθύμη Ξηροκώστα, ενός ταλαντούχου επιθετικού, ο οποίος προέρχεται από τους Νέους Αθλητές της Νίκης Βόλου. Επιπλέον έχει αποκτήσει δυο παίχτες από τον Πρωτεσίλαο Πτελεού, τον αμυντικό Αθανάσιο Σιαμουρδάνη και τον έμπειρο επιθετικό Αλέκο Αραπίστα. Επιπλέον, οι Αλμυριώτες έχουν ανακοινώσει και τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΓΣ Αλμυρού, Νίκο Βούλγαρη, ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.

Στην προετοιμασία των πράσινων μετέχουν: οι Στεφανής, Βαγγέλης Ξηροκώστας, Αλέκος Αραπίτσας, Δήμας, Ευθύμης Ξηροκώστας, Δάρρας, Μπαράκου, Κακλιάς, Κουτσούμπας, Αντωνιάδης, Νίκος Βούλγαρης, Μηλιώνης Αχιλλέας, Τιμπλαλέξης, Μηλιώνης Κωνσταντίνος, Γαλατσίδας, Γουριώτης, Γκάμπας, Ραμαντάνης, Σιαμουρδάνης, Ζαφειρίου, ενώ έλειπαν δικαιολογημένα οι Καρατέεφ, Γκαρνίδης, Σαββίδης, Σαρρής, Αυγουλάς, Κωτούλας.

Σε γενικές γραμμές έχει παραμείνει ο βασικός κορμός και όπως δηλώνει ο Μιχάλης Ανδρωνάς, η δυναμική της Δήμητρας είναι οι νεαροί παίχτες της, στις δυνατότητες των οποίων πιστεύει αρκετά. Σχετικά με το μεταγραφικό κομμάτι ο νέος προπονητής της αλμυριώτικης ομάδας, ανέφερε: «Θα αξιολογηθεί το ρόστερ και αν χρειαστεί και θα γίνουν μερικές ακόμη προσθήκες μόνο σε περίπτωση που χρειαστούν».

Όσον αφορά την ετοιμότητα της ανέφερε: «Η ομάδα κάνει καθημερινά προπονήσεις, ώστε να είναι 100% έτοιμη να ανταπεξέλθει στις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε κλείσει και ορισμένα φιλικά».

Αναφορικά με την νέα ποδοσφαιρική χρονιά δήλωσε: «Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες υγεία και να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν. Σχετικά με την ομάδα μου θέλω να πω ότι πρέπει να δείξουμε αρκετή υπομονή και όρεξη για δουλειά, ώστε να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Τα φιλικά της Δήμητρας:

23/8 Μυρμιδόνες Πλατάνου (εκτός)

26/8 Δάφνη Βόλου (εντός)

30/8 ΓΣ Αλμυρού εντός

2/9 Αίαντα Σούρπης (εκτός)

6/9 Θησέα Αγριάς (εντός)

9/9 Αίαντα Σούρπης (εντός)

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου