ΤΟΠΙΚΟ

Διπλό μπαμ από τη Δήμητρα

διπλό-μπαμ-από-τη-δήμητρα-388808

Σε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες προχώρησε η ομάδα της Δήμητρας Ευξεινούπολης, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των Νίκου Βούλγαρη και Αλέξανδρου Αραπίτσα, με τεράστιες παραστάσεις από το τοπικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα που θα καθοδηγείται πλέον υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ανδρωνά, ανέβασε ψηλά τον πήχη ανακοινώνοντας τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φέτος αγωνίζονταν σε ΓΣ Αλμυρού και Πρωτεσίλαο αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα ο μεσοεπιθετικός Νίκος Βούλγαρης, μετά από τρία χρόνια επέστρεψε στη Δήμητρα ως νταμπλούχος της περσινής ΕΠΣΘ, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα της Ευξεινούπολης. Πέρυσι είχε 25 ματς με 9 γκολ στο πρωτάθλημα και 4 ματς με ένα γκολ στο κύπελλο. Ο 31χρονος παίκτης έπαιξε για τελευταία φορά στη Δήμητρα Ευξεινούπολης στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ της περιόδου 2013-2014, έχοντας 27 συμμετοχές και 13 γκολ, και πήρε έπειτα μεταγραφή για τον Πύρασο της Γ’ Εθνικής, ενώ έχει παίξει και σε ομάδες του νομού Σερρών.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται: «Η ΑΕ Δήμητρα Ευξεινούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με ένα ποδοσφαιριστή που αγαπήθηκε από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας σε προηγούμενη θητεία του. Αυτός είναι ο Νίκος Βούλγαρης. Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018».

Στις πρώτες δηλώσεις του παίκτη στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο Βούλγαρης τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεργαστώ και πάλι με τους ανθρώπους της Δήμητρας. Με γνώμονα το πλάνο που έχει θέσει η διοίκηση, εύχομαι από τη μεριά να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να επιστρέψει στο επίπεδο που της αρμόζει. Ευχαριστώ»

Όσον αφορά τον Αραπίτσα, ο έμπειρος επιθετικός πέρυσι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα 24 φορές αγωνιζόμενος σε 29 παιχνίδια. Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕ Δήμητρα Ευξεινούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μία μεταγραφή κι αυτή είναι του Αλέξανδρου Αραπίτσα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018».

Με δήλωση του ο Αλέξανδρος Αραπίτσας τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς από σήμερα θα είμαι μέλος της οικογένειας της Δήμητρας. Οι άνθρωποι της διοίκησης από την πρώτη στιγμή που με προσέγγισαν, μου έδειξαν πόσο θέλουν να με εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας. Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε φυσικά και η σχέση μου με τον προπονητή Μιχάλη Ανδρωνά. Το γεγονός ότι θα βρίσκεται στον πάγκο της Δήμητρας σίγουρα έκανε πιο εύκολη την επιλογή μου. Πιστεύω ότι η θέση της ομάδας δεν είναι αυτή που της αρμόζει. Φέτος όλοι θα προσπαθήσουμε να τη φέρουμε και πάλι εκεί που πραγματικά ανήκει. Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχουμε τον στόχο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου