ΤΟΠΙΚΟ

Με 23 στην τελική ευθεία

με-23-στην-τελική-ευθεία-296321

Επικυρώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων για τις εκλογές της 9ης Οκτωβρίου στην ΕΠΣΘ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας για τις εκλογές που θα την επαναφέρουν στις τάξεις της ΕΠΟ και θα βοηθήσουν στο να γίνει και η γενικότερη επανεκκίνηση με τα πρωταθλήματα να υπολογίζονται να ξεκινήσουν τέλος Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου.

Ηδη ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων των εκλογών της 9ης Οκτωβρίου, από την εκλογική επιτροπή και οι υποψήφιοι για τακτικά μέλη είναι 23, έξι είναι οι αναπληρωματικοί και έξι για την εξελεγκτική επιτροπή. Υποψήφιοι εκ νέου είναι οι περισσότεροι από τους συνεργάτες του Περικλή Λασκαράκη και οι οποίοι είχαν εκλεγεί και στις εκλογές του περασμένου Αυγούστου που δεν αναγνώρισε η ΕΠΟ για το λόγο ότι οι αρχαιρεσίες έγιναν από διοίκηση πρωτοδικείου και τώρα επιδιώκουν την επανεκλογή τους με τον τρόπο που υπέδειξε η Ομοσπονδία.

«Κατόπιν συνεδριάσεως της Εκλογικής Επιτροπής της ΕΠΣΘ της 30/9/2015 και κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου, έλαβε χώρα σύμφωνα με το καταστατικό της Ενώσεως η επικύρωση όλων των υποψηφιοτήτων, οπότε και ανακηρύσσονται οι υποψήφιοι για τις αρχαιρεσίες της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας την 9/10/2015, ως ακολούθως:

Τακτικά μέλη

Αγγελόπουλος Αθανάσιος (Δάφνη Βόλου)

Αγγελόπουλος Σπύρος (Πύρασος Νέας Αγχιάλου)

Ακτσιαλής Αντώνης (Νίκη Βόλου)

Βελάνης Δημήτρης (Γ.Σ. Αλμυρού)

Καλόγηρος Μίλτος (Αίας Σούρπης)

Καραγιάννης Ευστάθιος (Αργοναύτες)

Κλόντζας Δημήτρης (Βόλος 2004)

Κοζάκης Γιώργος (Αετός Κερασιάς)

Κωνσταντίνου Στέφανος (Μικροθήβες)

Λαμπρογιώργος Δημήτρης (Ανθιμος Γαζής)

Λασκαράκης Περικλής (Ιάσων Α.Μ.)

Λίλλος Αθανάσιος (Αστέρας Ριζομύλου)

Μακρίδης Νίκος (Ν.Α. Νίκης)

Μηλιώνης Αντώνης (Δήμητρα Ευξεινούπολης)

Μουτσινάς Αργύρης (Μαγνησιακός)

Οικονόμου Χρήστος (Θησέας)

Πάνος Παύλος (ΑΕ. Διμηνίου)

Παπαεμμανουλίδης Παντελής (Ολυμπιακός Β.)

Σανίδας Απόστολος (Απόλλων Καναλίων)

Σανίδας Ευάγγελος (Ρήγας Φεραίος)

Σιφνιώτης Δημήτρης (Φ.Θ. Αγχίαλος)

Τσιαμήτας Βασίλης (Ακρόπολη)

Φραντζής Δημήτρης (Πανιώνιος).

Από τους παραπάνω εκλέγονται οι 11.

Αναπληρωματικά μέλη

Γιανακός Γεώργιος (Πανιώνιος)

Δεληβασίλης Βαγγέλης (Τοξότης)

Κολόζος Στυλιανός (Νίκη Β.)

Κουφογιώργος Απόστολος (Ν.Α. Νίκης)

Πασχαλούδης Ανέστης (Απόλλων Καναλίων)

Χριστογιαννούλας Ηλίας (Παγασητικός)

Για την εξελεγκτική Επιτροπή

Ζέρβας Ανδρέας (Ιάσων Α.Μ.)

Καρακίτσος Δημήτρης (Απόλλων Κροκίου)

Μεταξάς Δημήτρης (Μαγνησιακός)

Μπαρμπαγεωργόπουλος Δημήτρης (Πηλέας)

Μπόγκαμος Θεόδωρος (Πύρασος)

Χαλκιάς Απόστολος (Ν.Α. Νίκης).

Τα 45 σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου

Σαράντα πέντε σωματεία έχουν δικαίωμα ψήφου, στις εκλογές της ΕΠΣΘ. Σύμφωνα με το καταστατικό της Ενωσης, «στερείται του δικαιώματος ψήφου στις γενικές συνελεύσεις κάθε σωματείο, εφόσον στο προ της γενικής συνέλευσης ημερολογιακό έτος δεν είχε συμμετοχή σε αγώνες με δεκαοχτώ τουλάχιστον ποδοσφαιριστές». Δικαίωμα ψήφου έχει και η ακαδημία «Ερμής».

Αναλυτικά στις εκλογές ψηφίζουν οι: Αγία Παρασκευή, ΑΕ Διμηνίου, ΑΕ 2002, Αετός Κερασιάς, Αθλος Αλμυρού, Αίας Σούρπης, Απόλλων Καναλίων, Απόλλων Κροκίου, Αρης Μελισσατίκων, Αστέρας Ριζομύλου, Αχιλλέας Αχιλλείου, Ανθιμος Γαζής, Αργοναύτες Αμαλιάπολης, Ακρόπολη Σέσκλου, Βόλος 2004, Γ.Σ. Αλμυρού, Δάφνη Βόλου, Διαγόρας Στεφανοβικείου, Δήμητρα Ευξεινούπολης, Δημητριάς, Ελευθεριακός, Ερμής, Ηρακλής Βόλου, Θησέας Αγριάς, Ιάσων Αλλης Μεριάς, Ιωλκός, Κένταυρος Νοτίου Πηλίου, Μυρμιδόνες Πλατάνου, Μικροθήβες ΑΣ, Μακρινίτσα, Μαγνησιακός, Νίκη Βόλου, Νέοι Αθλητές Νίκης, Ολυμπιακός Βόλου, Πύρασος Ν. Αγχιάλου, Πανιώνιος, Πρωτεσίλαος Πτελεού, Πηλέας, Παγασητικός Ρήγας Φεραίος Βελεστίνου, Σαρακηνός Βόλου, Σκιάθος, Σκόπελος ,Τοξότης Βόλου, Φ.Θ. Αγχίαλος

*Η Εκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Θεσσαλίας για τις εκλογές θα γίνει την 9η Οκτωβρίου 2015, στα γραφεία της Ενώσεως στο Βόλο, οδός Ροζού, αρ. 17, στις 17:00 και σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας την ίδια ημέρα και στον ίδιο τόπο και ώρα 18:00, έως και 20:00, με μοναδικό θέμα ημερησίας διάταξης την εκλογή των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής και τη Διενέργεια Αρχαιρεσιών για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος καταστατικού και τη σχετική απόφαση της ΓΣ της 21.09.2015 τα Σωματεία θα πρέπει για τη σύννομη παρουσία τους στην ως άνω Εκτακτη Αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση, οφείλουν μέχρι αύριο Σάββατο 03.10.2015 και ώρα 15:00 να καταθέσουν στα γραφεία της ΕΠΣΘ ειδικό πληρεξούσιο έγγραφό τους με το οποίο θα ορίζουν ένα τακτικό και σε περίπτωση αδυναμίας του ένα αναπληρωματικό μέλος τους, τα οποία και θα το εκπροσωπήσουν σε αυτή με δικαίωμα ψήφου…

Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου