ΤΟΠΙΚΟ

Το βράδυ των εκλογών η άρση της ποινής

το-βράδυ-των-εκλογών-η-άρση-της-ποινής-298120

Ποιοι θα απαρτίζουν το ενιαίο ψηφοδέλτιο στις Εκλογές της 9ης Οκτωβρίου

Για την Παρασκευή 9/10 έχουν οριστεί οι εκλογές της ΕΠΣΘ και το ίδιο βράδυ θα αρθεί η ποινή της Ενωσης, από την ΕΠΟ, η οποία έχει οδηγήσει στον πάγο το Μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο. Από την ΕΠΟ ζητήθηκε από τη νέα διοίκηση να αποστείλει το έγγραφο με το οποίο θα ξεκαθαρίζει πως δεν θα κινηθεί μελλοντικά εναντίον της ΕΠΟ και πάλι.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Χθες, στα γραφεία της ΕΠΣΘ η τριμελής εκλογική επιτροπή, η οποία εκλέχθηκε στη Γ.Σ. της ΕΠΣΘ τη Δευτέρα 21/9, προχώρησε σε ενημέρωση των σωματείων για τη συνάντηση που είχαν με τους επικεφαλής της ΕΠΟ.

Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα, ωστόσο οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας τους εξέφρασαν την πικρία τους για τις κινήσεις της ΕΠΣΘ. Δηλαδή τις τρεις μηνύσεις που είχε κάνει η διοίκηση του κ. Μπατζιάκα. Επίσης, τους ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν κάποιο εκλεκτό και ότι όποιος και να εκλεγεί θα γίνει αποδεκτός.

Τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΟ, όπως είχαν δεσμευτεί στη Γ.Σ. της 28ης Αυγούστου θα άρουν την ποινή με την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εκλογών. Ετσι, το βράδυ της 9ης Οκτώβρη από την ΕΠΣΘ θα σταλθεί έγγραφο με τα ονόματα του νέου Δ.Σ. καθώς και ένα έγγραφο με το οποίο θα είναι υπογεγραμμένο από τα έντεκα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου στο οποίο θα αναφέρεται πως θα αποσύρουν όλες τις νομικές ενέργειες και δεν θα στραφούν ξανά στο μέλλον κατά της Ομοσπονδίας και αυτοί την ίδια στιγμή θα ξεκλειδώσουν τους υπολογιστές της ΕΠΣΘ.

Επίσης, ο κ. Τσεκούρας ανέφερε πως ο κ. Τοπολιάτης δεσμεύτηκε ότι μόλις βγει η προκήρυξη των πρωταθλημάτων και τους κοινοποιηθεί θα εγκριθεί μέσα σε δύο ώρες. Ετσι, τα πρωταθλήματα θα μπορέσουν να ξεκινήσουν άμεσα, ίσως και στις 24 Οκτώβρη(η έγκριση της προκήρυξης υπό κανονικές συνθήκες θα γινόταν μέσα σε 30 ημέρες).

Οσο για το θέμα που έχει προκύψει με τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, οι άνθρωποι της ΕΠΟ είπαν πως θα πρέπει να στείλουν στην ΕΠΣΘ αίτηση επανένταξης όταν αρθεί η ποινή. Οσο για το δικαίωμα ψήφου των τριών ομάδων της Γ’ Εθνικής τους ανέφεραν πως είναι εκτίμησή τους πως μπορούν να συμμετάσχουν στις εκλογές και πως δεν πιστεύουν ότι κάποιο σωματείο θα κάνει ένσταση για το συγκεκριμένο λόγο. Επίσης, θα κάνουν κινήσεις έτσι ώστε να μη συμμετέχουν στο Κύπελλο της ΕΠΣ Λάρισας.

Οι μηνύσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν αποσύρθηκαν από τη διοίκηση Λασκαράκη, συνεπώς δεν πρόκειται η νέα διοίκηση -όποια και να είναι αυτή- να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Τέλος, τους ξεκαθάρισαν πως εάν ξαναγίνει οποιαδήποτε κίνηση εναντίον της Ομοσπονδίας τότε η Μαγνησία θα διαγραφεί μία και καλή από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Ενιαίο ψηφοδέλτιο

Ενα ενιαίο ψηφοδέλτιο θα υπάρχει στις εκλογές της 9ης Οκτωβρίου. Την περασμένη Τρίτη 29/9 ήταν η καταληκτική ημέρα για τις υποψηφιότητες και η ενημέρωση από την εκλογική επιτροπή είναι πως κατέθεσαν 23 μέλη για τακτικοί, 6 για αναπληρωματικοί και 6 για την εξελεγκτική επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ τα 19 από τα 23 μέλη βρίσκονται στην παρακάτω λίστα ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων αναμένεται να γίνει σήμερα, αφού πρέπει να ελεγχθούν.

Αναλυτικά:

Αγγελόπουλος Αθανάσιος (Δάφνη Βόλου)

Αγγελόπουλος Σπυρίδων (Πύρασος Νέας Αγχιάλου)

Ακτσιαλής Αντώνης (Νίκη Βόλου)

Βελάνης Δημήτριος (ΓΣ Αλμυρού)

Καλόγηρος Μιλτιάδης (Αίας Σούρπης)

Καραγιάννης Στάθης (Αργοναύτες)

Λαμπρογιώργος Δημήτρης (Ανθιμος Γαζής)

Λασκαράκης Περικλής (Ιάσων Α.Μ.)

Λίλλος Αθανάσιος (Αστέρας Ριζομύλου)

Μακρίδης Νίκος (Νέοι Αθλητές Νίκης)

Μηλιώνης Αντώνης (Δήμητρα Ευξεινούπολης)

Οικονόμου Χρήστος (Θησέας Αγριάς)

Πάνος Παύλος (ΑΕ Διμηνίου)

Παπαεμμανουιλίδης Παντελής (Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου)

Σανίδας Αποστόλης (Απόλλων Καναλίων)

Σανίδας Ευάγγελος (Ρήγας Φεραίος)

Σιφνιώτης Δημήτρης (Αγχίαλος)

Τσιαμήτας Βασίλειος (Ακρόπολη Σέσκλου)

Φραντζής Δημήτριος (Πανιώνιος)

Αναμονή μέχρι 9 Οκτωβρίου

Η Εκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Θεσσαλίας για τις εκλογές θα γίνει την 9η Οκτωβρίου 2015, στα γραφεία της Ενώσεως στο Βόλο, οδός Ροζού, αρ. 17, στις 17:00 και σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας την ίδια ημέρα και στον ίδιο τόπο και ώρα 18:00, έως και 20:00, με μοναδικό θέμα ημερησίας διάταξης την εκλογή των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής και τη Διενέργεια Αρχαιρεσιών για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος καταστατικού και τη σχετική απόφαση της Γ.Σ. της 21.09.2015 τα Σωματεία θα πρέπει για τη σύννομη παρουσία τους στην ως άνω Εκτακτη Αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση, οφείλουν μέχρι το Σάββατο 03.10.2015 και ώρα 15:00 να καταθέσουν στα γραφεία της ΕΠΣΘ ειδικό πληρεξούσιο έγγραφό τους με το οποίο θα ορίζουν ένα τακτικό και σε περίπτωση αδυναμίας του ένα αναπληρωματικό μέλος τους, τα οποία και θα το εκπροσωπήσουν σε αυτή με δικαίωμα ψήφου…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου