ΑΛΜΥΡΟΣ

Σε πλήρη δράση ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

σε-πλήρη-δράση-ο-ε-ο-σ-αλμυρού-233743

Από τις 8 έως τις 22 Φεβρουαρίου στα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας

Με πολύ «δράση» κύλησε το διάστημα από 08/2 έως 22/2/14 για τη χιονοδρομία του ΕΟΣ Αλμυρού. Στις 8 & 9 Φεβρουαρίου η αθλήτρια του συλλόγου Ταστσόγλου Ιωάννα-Αφροδίτη, κατηγορία Παίδες-Κορασίδες 1, συνεχίζοντας τις πολύ καλές της εμφανίσεις (1η στη γιγαντιαία κατάβαση στο Παρνασσό στο 2ο αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος 01/2) συμμετείχε στον αγώνα «3ο Κύπελλο Ελλάδος» που πραγματοποιήθηκε στο Χ/Κ Καλαβρύτων με συνδιοργανωτές συλλόγους τον ΕΟΣ Πάτρας & ΕΟΣ Τρίπολης.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και πολύ καλούς χρόνους, κατέκτησε τη πρώτη μέρα των αγώνων (08/2) τη 2ηθέση στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση (GS) και την 1η θέση στη τεχνική κατάβαση (SL), ενώ τη δεύτερη μέρα (09/2) κατέκτησε & πάλι τη 1η θέση στη τεχνική κατάβαση (SL). Την αθλήτρια του συλλόγου συνόδευσε ο προπονητής μας στις κατηγορίες Παίδες-Κορασίδες 1 & 2 κ. Στ. Ταστσόγλου.

Στις 15 – 16 Φεβρουαρίου ο αθλητής του συλλόγου στη Χιονοσανίδα, Μυλωνάς Ηλίας συμμετείχε στους Πανελλήνιους Αγώνες Χιονοσανίδας που πραγματοποιήθηκαν στο Χ/Κ Βασιλίτσας με διοργανωτή σύλλογο τον ΧΟΣ Γρεβενών.

Συνεχίζοντας πλέον στη κατηγορία των Εφήβων, πραγματοποίησε και τις δύο ημέρες πολύ καλές εμφανίσεις με αποτέλεσμα τη πρώτη μέρα (15/2) στη παράλληλη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση (PGS) να πάρει τη 5ηθέση, χάνοντας στις λεπτομέρειες την είσοδό του στο μικρό τελικό, ενώ τη δεύτερη μέρα (16/2) κατάφερε να ανέβει στο 3ο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας τη 3ηθέση στη παράλληλη τεχνική κατάβαση (PSL). Τον αθλητή συνόδευσε το μέλος μας κ. Δαμιανός Κων.

Στις 15 & 16 Φεβρουαρίου ο σύλλογος είχε άλλη μια παρουσία σε αγώνα της Ελλ. Ομοσπ. Χιονοδρομίας.

Τούτη τη φορά συμμετείχε στον αγώνα «3ο Κύπ. Ελλάδος» κατηγορία Π2-Κ2, στο Χ/Κ Καρπενησίου με διοργανωτή σύλλογο τον τοπικό ΕΟΣ Καρπενησίου. Δυστυχώς οι λίγες συμμετοχές των αθλητών/αθλητριών προβλημάτισαν στο συγκεκριμένο αγώνα όλους! Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο ΕΟΣ Αλμυρού συμμετείχε μόνο τη πρώτη μέρα των αγώνων και στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης (GS) με τους δύο αθλητές του στη κατηγορία, τους Απ. Λιάνο & Ιωαν. Σανοζίδη.

Το κέρδος του συγκεκριμένου αγώνα είναι η συμμετοχή μας και μόνο διότι και υψηλό αγωνιστικό επίπεδο έχει η κατηγορία (Π2-Κ2) αλλά και οι «προβληματικές» μας προπονήσεις για φέτος δεν μας επέτρεψαν για κάτι το καλύτερο. Αρχηγός αποστολής στο συγκεκριμένο αγώνα ήταν ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρ. Ζαβός.

Στις 15/2 και 22/2 στο Χ/Κ Καρπενησίου συνεχίστηκαν οι προπονήσεις των τμημάτων Φυτώριο1 & Φυτώριο2 του συλλόγου. Το «μέλλον» του συλλόγου ενθουσιάστηκε με το καινούργιο «τερέν» προπόνησης, οι συνθήκες για χιονοδρομία ήταν εξαιρετικές, ιδιαίτερα στις 15/2, και οι «μικροί» έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό & τη μεγαλύτερή τους προσοχή στους προπονητές τους.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους : «Ήδη μετράμε τέσσερις προπονήσεις στα φυτώρια και παρά τη πολύ δύσκολη χρονιά (από άποψη καιρικών συνθηκών – χιονόπτωσης) ευελπιστούμε να κάνουμε κάποιες ακόμα προπονήσεις για να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια του χρόνου. Συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στους μικρούς μας όσο και στους προπονητές τους για τη προσπάθεια.

Στις 15/2 παράλληλα με τη μετάβαση των φυτωρίων του συλλόγου στο Χ/Κ Καρπενησίου για προπόνηση, 20 περίπου μέλη του συλλόγου απόλαυσαν τη τουριστική χιονοδρομία με πολύ καλές καιρικές συνθήκες & ποιότητα χιονιού (δεν είναι «εύκολο» να πετυχαίνεις τέτοιες καιρικές συνθήκες στο συγκεκριμένο Χ/Κ). Ευχαριστούμε τη διεύθυνση του χιονοδρομικού κέντρου για την εξυπηρέτηση και τη φιλοξενία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου