ΤΟΠΙΚΑ

Αποχαιρέτησαν τον Αντώνη Παππά

αποχαιρέτησαν-τον-αντώνη-παππά-17439

Μέσα σε κλίμα μεγάλης οδύνης πραγματοποιήθηκε προχθές Μ. Δευτέρα η κηδεία του Αντώνη Παππά στον ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού Βόλου και σε ανακοινώσεις αναφέρονται τα εξής:

Σ.Π.Π.Μ.: «Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας μετά την αναγγελία του θανάτου του Αντώνη Παππά παλαιού Προέδρου και μέλους του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου Θεσσαλίας (Μαγνησίας) αποφάσισε όπως εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του καθώς και Αντιπροσωπεία της διοίκησης να παρευρεθεί στην κηδεία του ως ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα».

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: «Η Διοίκηση του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαιμάχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, Αντώνη Παππά, ο οποίος έφυγε από κοντά μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ: «Η «Ενωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου», με το άγγελμα του θανάτου του Αντώνη Παππά, ενός κορυφαίου ποδοσφαιριστή όταν αγωνιζόταν με τα χρώματα της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και στη συνέχεια ενός επιτυχημένου προπονητή κυρίως στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Τοξότη Βόλου και ενός από τα ιδρυτικά μέλη μας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ:«Το βολιώτικο ποδόσφαιρο θρηνεί την απώλεια του Αντώνη Παππά. Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου. Αντιπροσώπευε μια διαφορετική ποδοσφαιρική εποχή με πολλές δυσκολίες, όμως πιο ρομαντική και πέρα από το κέρδος και την εμπορευματοποίηση που ζούμε σήμερα. Στους οικείους του εκλιπόντος και στην αθλητική οικογένεια εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση, μεγάλη θλίψη και οδύνη αποχαιρετάμε τον Αντώνη Παππά που ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι. Υπήρξε για χρόνια συνδικαλιστής και Πρόεδρος του συλλόγου μας, αιρετός της τοπικής και νομαρχιακής αυτοδιοίκησης μα πάνω απ’ όλα εξαιρετικός συνάδελφος. Ο Αντώνης Παππάς, ένας πρωτοπόρος αγωνιστής του κλάδου του και των ιδεών του χώρου, ο οποίος τον ανέδειξε, ήταν υπόδειγμα σεμνότητας. Χαραγμένο θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας και θα μας συντροφεύει το χαρακτηριστικό, δικό του, γλυκύτατο χαμόγελο. Πρωταγωνιστής και Πρωταθλητής πάντοτε, μέσα στα γήπεδα αλλά και στον στίβο της ζωής. Εκφράζουμε ομόθυμα τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Καλό ταξίδι Αντώνη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου