ΤΟΠΙΚΟ

Με «συνεργασίες» η ακαδημία του Σαρακηνού

με-συνεργασίες-η-ακαδημία-του-σαρακ-117266

Με συνεργασίες προς όφελος των παιδιών της ακαδημίας ανακοινώθηκε η έναρξη των εγγραφών στην ακαδημία του Α.Σ. Σαρακηνός1951, για τη νέα αγωνιστική χρονιά που ξεκινά. Προσεχώς. Στα τμήματα της ακαδημίας του συλλόγου του Σαρακηνού μπορούν να εγγραφούν παιδιά γεννημένα από το έτος 2009 έως και το 2000.

Διπλωματούχοι Προπονητές ποδοσφαίρου, μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα προπόνησης, αποκλειστικά για παιδικές ηλικίες, έχουν ως στόχο να διδάξουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους μικρούς μαθητές – αθλητές, με motto «ποδόσφαιρο = παιχνίδι». Το οργανόγραμμα, τη δομή και κατ’ επέκταση την αγωνιστική λειτουργία της ακαδημίας έχει εκπονήσει ο Προπονητής της Α’ ομάδας και Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Συλλόγου Κώστας Μπράτσος (κάτοχος διπλώματος UEFA B’). Υπεύθυνοι προπονητές των τμημάτων υποδομής είναι οι: Δενελάβας Νικόλαος (κάτοχος διπλώματος UEFA B), Γιαννακός Ιωάννης (κάτοχος διπλώματος UEFA C) και Ακτσιαλής Ιωάννης (κάτοχος διπλώματος UEFA C).

Φέτος ο σύλλογος του Σαρακηνού καινοτομεί και ανακοινώνει δύο συνεργασίες προς όφελος των παιδιών της ακαδημίας. Η πρώτη συνεργασία είναι με τον γνωστό διατροφολόγο – διαιτολόγο Κωνσταντίνο Λάμπη, (Δημητριάδος 229, τηλ 2421033055) και η δεύτερη είναι με το φροντιστήριο μεσης εκπαίδευσης «πειθώ» (Τ.Οικονομάκη 2, τηλ 2421035325) του κυρίου Σωτήρη Καλούτσα, απ’ το όποιο οι μαθητές – αθλητές μας θα έχουν έκπτωση στα δίδακτρα.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6946515902 Γιαννακός Ιωάννης, mail: [email protected] και ιστότοπος: sarakhnos.wordpress.com.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου