ΤΟΠΙΚΟ

Μετά τις εξετάσεις ετοιμάζονται για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα

μετά-τις-εξετάσεις-ετοιμάζονται-για-τ-103441

Οι αθλητές του Μαχητικού Γυμναστικού Συλλόγου 360o

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών και επίδειξη τεχνικών για τα τμήματα ju Jitsu (προπαιδικό – παιδικό) στη σχολή Πολεμικών Τεχνών 360ο, που εδρεύει στον Αναυρο και συγκεκριμένα στην οδό Αιολίδος 2Β.

Το παρών έδωσαν ο προπονητής της σχολής, Συμεών Γιοβάνης, 2 Dan Ju Jitsu πτυχιούχος προπονητής Γ’ κατηγορίας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού & Υπεύθυνος Τομεάρχης της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου για την Κεντρική Ελλάδα στα Σώματα Ασφαλείας και Ενοπλες Δυνάμεις για το SELF DEFENCE (αυτοάμυνα) & ΝΕ WAZA (μάχη εδάφους) και με 2 Dan στο KRAV MAGA από την Hellenic Krav Maga Federation & την CLEAR-ZONE αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη από την I.D.F (Υπουργείο Εθνικής Αμυνας του Ισραήλ) αλλά και Υπεύθυνος ανάπτυξης στην Κεντρική και Β. Ελλάδα για την Ελληνική Ομοσπονδία KRAV MAGA πολλοί γονείς, οι μικροί μαχητές του Α.Σ 360ο οι οποίοι υποδέχτηκαν θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Νακόπουλο, δάσκαλο της σχολής Μαχητές Λαμίας προπονητή Ju Jitsu 2 Dan Αναγνωρισμένο από την Γ.Γ.Α και Εκπαιδευτή KRAV MAGA 2 Dan.

H αγάπη σε συνδυασμό με τη συνεχή εκπαίδευση και προπόνηση, αλλά και τις πρόσφατες επιτυχίες που σημείωσαν οι αθλητές του 360ο στο Διεθνές Τουρνουά «Ζίου Ζίτσου Ακροπολις» έφεραν το θετικό αποτέλεσμα για ακόμη μία φορά και στις προαγωγικές εξετάσεις ζωνών, αφήνοντας έκπληκτους γονείς και θεατές που παρακολουθούσαν τη διαδικασία.

Η άρτια τεχνική κατάρτιση και η άψογη συμπεριφορά των νεαρών αθλητών έδειξαν ότι η εκπαίδευση στις πολεμικές τέχνες, μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να δώσει στη διαμόρφωση του χαρακτήρα αλλά και στη διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού. Αξιοσημείωτο είναι δε ότι το τμήμα baby Jitsu έκλεψε την παράσταση με τους νεαρότερους μαχητές (ηλικίας από 3,5 ετών έως και 6) να παραδίδουν μαθήματα πειθαρχίας, αυτοκυριαρχίας, σεβασμού αλλά και μαχητικότητας.

Ενόψει Πανελληνίου Πρωταθλήματος, οι μικροί μαχητές της σχολής προετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε να έχουν μια καλή παρουσία στο 1ο τους Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου και να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον.

Πριν από τις εξετάσεις, τις απονομές διπλωμάτων και ζωνών έγινε η ετήσια κοπή πίτας για τα τμήματα Ju Jitsu και ο αγιασμός της σχολής, αθλουμένων και παρευρισκομένων, για το 2016.

Η πρόεδρος κα Ζωή Μιχαήλ το Δ.Σ , τα μέλη και ο προπονητής του Συλλόγου εύχονται υγεία, ευτυχία, δύναμη, τύχη και ευλογημένη χρονιά σε όλο τον κόσμο. Καθώς και πολλές επιτυχίες σε όλους τους μαχητές του συλλόγου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου