ΤΟΠΙΚΟ

Ντέρμπι κορυφής στην Α’ ΕΠΣΘ

ντέρμπι-κορυφής-στην-α-επσθ-103867

Ηρακλής και ΑΕΔ κοντράρονται στο Βασδέκειο την ερχόμενη Κυριακή

Η αναμέτρηση μεταξύ του Ηρακλή και της ΑΕ Διμηνίου αναμένεται να κλέψει τα βλέμματα των φανατικών θεατών του τοπικού ποδοσφαίρου, καθώς πρόκειται για τις δύο ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 11 π.μ. στο Βασδέκειο.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Οι κιτρινόμαυροι έχουν μία διαφορά 3 βαθμών από το γηπεδούχο Ηρακλή. Επομένως, σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων, ο Ηρακλής θα πιάσει την πρωτοπόρο ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αντιθέτως σε περίπτωση που η ΑΕΔ περάσει νικηφόρα από την αντίπαλη έδρα θα ανοίξει την ψαλίδα στους έξι βαθμούς.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι, ενώ αμφότεροι την περασμένη αγωνιστική είχαν απώλεια βαθμών. Ο μεν Ηρακλής πέταξε δύο βαθμούς στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Πανιώνιο, η δε ΑΕΔ γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Σκιάθο. Υπενθυμίζουμε πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ΑΕΔ είχε κερδίσει τον Ηρακλή στο Διμήνι, 3-2.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο κ. Μπράτσος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεσή του. Αντιθέτως, ο κ. Φασουράκης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Τσουκάλη για να δει εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Οι προπονητές των δύο ομάδων μίλησαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για το κυριακάτικο ντέρμπι.

Φασουράκης: «Οποια ομάδα βρεθεί σε καλή μέρα θα πάρει το τρίποντο»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Φασουράκης τόνισε: «Σίγουρα πρόκειται για ένα ντέρμπι. Εμείς μαζί με το Διμήνι και το Σαρακηνό ξεκινήσαμε τη σεζόν με στόχο να φτάσουμε στα μπαράζ. Η αλήθεια είναι πως στο προηγούμενο ματς με τον Πανιώνιο δεν ήμασταν σε καλή ημέρα και το πληρώσαμε πετώντας δύο βαθμούς στο πλαστικό της Δημητριάδας. Οσο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θεωρώ πως εμείς εν συγκρίσει με το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΔ, έχουμε δέσει πολύ καλύτερα ως ομάδα. Στο ξεκίνημα της σεζόν μεταγράφηκαν στο σύλλογο 20 νέοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έπρεπε να δέσουν, χωρίς αυτό να αποτελεί ελαφρυντικό για την οποιαδήποτε «γκέλα» κάνουμε. Η ΑΕΔ είναι πιο έμπειρη ομάδα από εμάς αφού έχει φτάσει αρκετές φορές μία ανάσα από το να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως το κυριακάτικο ματς δεν θα κρίνει τίποτα καθώς το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο, αλλά θεωρώ πως όποια ομάδα βρεθεί σε καλή ημέρα θα πάρει και το τρίποντο».

Μπράτσος: «Ενα ματς όπως όλα τα άλλα»

Ο τεχνικός της ΑΕΔ, Κώστας Μπράτσος ανέφερε: «Το ματς με τον Ηρακλή θα το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα άλλα. Θα έχουμε το μυαλό μας το αποτέλεσμα που θέλουμε. Κάθε παιχνίδι βέβαια έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, καθώς ο δικός μας όμιλος έχει πολύ καλές ομάδες που μπορεί να κάνουν την έκπληξη. Το ότι ηττηθήκαμε την προηγούμενη αγωνιστική δεν έχει αντίκτυπο στους παίκτες μας. Το μοναδικό πράγμα που θα έχει επίπτωση στους ποδοσφαιριστές μας, πιστεύω πως θα είναι ο κόσμος. Η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο θα είναι μεγάλη αφού οι φίλαθλοι του τοπικού ποδοσφαίρου περιμένουν τέτοια παιχνίδια. Αλλά πιστεύω πως η ομάδα έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ανταπεξέλθουν. Με τον ερχομό μου στην ομάδα προσπάθησα να περάσω τη νοοτροπία στους παίκτες, πως πρέπει κάθε παιχνίδι να το διαχειριζόμαστε διαφορετικά, να προσαρμοζόμαστε. Η ομάδα αγωνιστικά βρίσκεται σε ιδανικό επίπεδο. Απλά με την ήττα της περασμένης αγωνιστικής θεωρώ πως ξεχρεώσαμε μία κακοδαιμονία».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου