ΤΡΙΚΑΛΑ

Τελετή λήξης την Κυριακή με Τάμτα

τελετή-λήξης-την-κυριακή-με-τάμτα-852372

Ραντεβού για τον επόμενο Δεκέμβρη δίνει ο Μύλος των Ξωτικών

Πέφτει η αυλαία στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα την ερχόμενη Κυριακή, με τους συντελεστές να δίνουν ραντεβού για τον επόμενο Δεκέμβριο.

Σε ανακοίνωση από τον Μύλο των Ξωτικών επισημαίνονται τα εξής: «Εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό μας επισκέφθηκαν και φέτος για να ζήσουν την παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη μαγεία του Μύλου των Ξωτικών.

Για τέσσερις ακόμη ημέρες ο Άη Βασίλης, τα ξωτικά, η Αλίκη και όλοι οι Χριστουγεννιάτικοι ήρωες σας περιμένουν για να ζήσετε μαζί μας τις τελευταίες όμορφες στιγμές του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου της Ελλάδας.

Σας καλούμε στην τελετή λήξης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στις 19:00, όπου θα αποχαιρετήσουμε μαζί τον 11ο Μύλο των Ξωτικών.

Αμέσως μετά την τελετή, η Τάμτα, το πιο ανατρεπτικό πρόσωπο της ελληνικής μουσικής σκηνής θα βρεθεί στην σκηνή του Μύλου για μια συναρπαστική συναυλία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο που μας καθιερώσατε ως τον καλύτερο Χριστουγεννιάτικο προορισμό. Ο Μύλος των Ξωτικών αφήνει πίσω του όμορφες αναμνήσεις και προσδοκίες για την επόμενη διοργάνωση. Ραντεβού τον επόμενο Δεκέμβρη…».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου