ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Στη φυλακή ο 51χρονος δράστης του φονικού ξυλοδαρμού – Πολύωρη απολογία, βαρύτατο κατηγορητήριο

λάρισα-στη-φυλακή-ο-51χρονος-δράστης-το-472281

Στις φυλακές οδηγήθηκε ο 51χρονος δράστης του φονικού ξυλοδαρμού στη Λάρισα, μετά από πολύωρη κατάθεση που έδινε από νωρίς το μεσημέρι σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 51χρονος, Αλβανός υπήκοος, κάτοικος Λάρισας ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν 53χρονο ημεδαπό, επίσης κάτοικο Λάρισας, έξω από καφενείο, τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Πέμπτης, 12 Αυγούστου.

Μάλιστα, χρησιμοποίησε έναν μεταλλικό σωλήνα, καταφέροντας πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα του 53χρονου, σύμφωνα με την Αστυνομία. Το θύμα είχε μεταφερθεί σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο ΠΓΝΛ, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Όπως ανέφερε η ιδιοκτήτρια του καφενείου στην τηλεόραση του Alpha, η ίδια έκλεισε το μαγαζί της περίπου στη 1 η ώρα, «διώχνοντας» τόσο την παρέα του θύματος, όσο και τον δράστη.

Η ίδια υποστηρίζει ότι εντός του καταστήματος δεν προηγήθηκε διαπληκτισμός ή καβγάς θύτη και θύματος και ότι η παρέα του θύματος έμεινε έξω από το καφενείο αφού η ίδια είχε αποχωρήσει. Είπε ακόμη ότι η ίδια ειδοποιήθηκε από την Αστυνομία, λίγες ώρες μετά, περίπου στις 4 π.μ., για τον ξυλοδαρμό.

onlarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου