ΛΑΡΙΣΑ

Λαρισαία μήνυσε δάσκαλο δημοτικού για ξυλοδαρμό του γιου της στο σχολείο

λαρισαία-μήνυσε-δάσκαλο-δημοτικού-γι-566316

Υπόθεση πιθανής κακοποίησης Λαρισαίου μαθητή σε σχολική μονάδα της πόλης εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές της Λάρισας.

Η έρευνα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερίας», ξεκίνησε από την καταγγελία της μητέρας του μαθητή που προσήλθε χθες το απόγευμα στο Αστυνομικό Μέγαρο και υπέβαλε μήνυση κατά του δασκάλου, τον οποίο θεώρησε δράστη του ξυλοδαρμού του γιου της.

Πρόκειται για μαθητή των πρώτων τάξεων Δημοτικού Σχολείου της Λάρισας τον οποίο περίμενε, όπως συνήθιζε καθημερινά, η μητέρα του χθες το μεσημέρι για να τον παραλάβει με την ολοκλήρωση του σχολικού προγράμματος.

Η θεία του χτυπημένου, όπως η ίδια υποστηρίζει, γιου της την υποχρέωσε να ζητήσει διαδοχικά εξηγήσεις τόσο από τον μαθητή όσο ακολούθως και από τον δάσκαλο, τον οποίο ο μαθητή κατηγόρησε όχι τον χτύπησε για τιμωρία.

Οι εξηγήσεις του δασκάλου φαίνεται ότι δεν έπεισαν την ανήσυχη μητέρα, που μετά από μάταιη προσπάθεια να συναντηθεί με τη Δι­εύθυνση του σχολείου, εξαιτίας της προχωρημένης μεσημεριανής ώρας, επισκέφτηκε συνοδευόμενη από τον γιο της στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας και κατήγγειλε το γεγονός υποβάλλοντας μήνυση κατά του δασκάλου για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση.

Ο μαθητής αναμένεται επίσης σήμερα να περάσει από ιατροδικαστική εξέταση.

[onlarissa.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου