ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Διέρρευσε η εικόνα του Samsung Galaxy S8

διέρρευσε-η-εικόνα-του-samsung-galaxy-s8-587895
Νέες φήμες και διαρροές για το νέο Samsung Galaxy S8 κάνουν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο όσο πλησιάζει η ημερομηνία της παρουσίασης του.

Οι πληροφορίες μπορεί να θέλουν την Sasmung να ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο Galaxy S8 στις 29 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη όμως στο διαδίκτυο διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία που δείχνει το πολυαναμενόμενο smartphone της.
Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία ο σχεδιασμός θυμίζει αρκετά το Galaxy S7 με βασική διαφορά ότι στο νέο Galaxy S8 θα λείπει το φυσικό πλήκτρο που υπάρχει στο μπροστινό μέρος της συσκευής.
Εκτός όμως από το σχεδιασμό του, το νέο Galaxy S8 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις μια με οθόνη 5.8 ιντσών και μία με οθόνη με 6.2 QHD AMOLED. Σύμφωνα με τις διαρροές ο αισθητήρας της κάμερας που θα διαθέτει στο πίσω μέρος του θα είναι 12 MP με διάφραγμα f/1.7 ενώ στο μπροστινό μέρος θα είναι 8MP με διάφραγμα πάλι f/1.7 για πολύ φωτεινές selfies. Στο εσωτερικό του κρύβει έναν επεξεργαστή Snapdragon 835 ή Samsung Exynos ανάλογα με την αγορά που θα κυκλοφορεί, 4GB μνήμη RAM και ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο 64GB με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD.
Επίσης η μπαταρία του η οποία θα έχει περάσει όλους τους τελευταίους ελέγχους που έχει ανακοινώσει η Samsung για να μπορέσει να αποφύγει τα δυσάρεστα περιστατικά, θα είναι 3000mAh για το μοντέλο των 5.8 ιντσών και 3500mAh το μοντέλο των 6.2 ιντσών η οποία θα φορτίζεται με καλώδιο USB Type-C.
Τέλος οι υπόλοιπες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για το Galaxy S8 είναι ότι η συσκευή θα αντέχει στο νερό όπως και το Galaxy S7, θα διαθέτει μία νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στο χρήστη να το συνδέσει με ένα HDMI dock και να το μετατρέψει σε υπολογιστή αλλά και το γεγονός ότι θα διαθέτει και ένα νέο ειδικό πλήκτρο το οποίο θα ενεργοποιεί τη νέα λειτουργία Bixby η οποία είναι η νέα ψηφιακή βοηθός της Samsung,
Φυσικά η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει κάποια από τις φήμες αυτές όμως δεν αποκλείεται να το κάνει κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στις 29 Μαρτίου στην Νέα Υόρκη.
(newsit.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου